Hovederne på bloggen

“Han lover at regere Frankrig med kærlighed. Men kærlighed vil med garanti ikke være nok til at få den ramponerede republik på fode. Macron har visioner, men ingen politik. Han ynder at fremstille sig selv som den første ærlige teknokrat uden fortilfælde, han har kun sig selv og sin veltalenhed, men ikke andet, og jeg gætter på, at vi snart vil opdage, at hans opgør med begge fløje i virkeligheden bunder i, at han er narcissist længe før han er liberalist, socialist eller noget tredje.”

Trods sin unge alder har Emmanuel Macron begået en selvbiografi og den har Mikael Jalving læst. Det bidrog dog ikke til en ny begejstring for le Macron, for Jalving har ikke meget til overs for Frankrigs nye præsident: Macron er en selvoptaget narcissist, der ikke har andet at byde på end bragesnak og ordskvalder, og hvad værre er: Hans såkaldte positivitet og programerklæring om at være en person, der er “for” noget – vil sende den kriseramte franske nation videre ud af den vej, der fører lige lukt mod  Afgrundens Rand.

Inden da vil Macrons indholdstomme visioner dog krakelerer som et kinderæg i en skolebus, skriver Jalving, hvis indlæg kan læses her:

 

 

http://jyllands-posten.dk/debat/blogs/mikaeljalving/ECE9577557/hverken-liberalist-eller-socialist-men-narcissist/

ANNONSE