Hovederne på bloggen

“Den gravalvorlige brite siger, vi har mistet troen på os selv. Det er faktisk det værste. Læg mærke til, sagde han til mig allerede dengang, at der aldrig er nogen, der protesterer, når afghanere kalder sig afghanere eller tyrkere kalder sig tyrkere: »Det er kun vores identitet, der ikke er en identitet, men noget, der opfattes som enten opfundet til lejligheden eller gammeldags. Vi tror simpelthen ikke mere på vor egen kulturelle værdi.«

De andre kan være nok så ægte. Men vi er konstruerede.”

Mikael Jalving har læst Douglas Murray, der er optaget af det enorme kulturtab vi gennemlever i disse år, og som i realiteten vil forandre Europa og vores kulturelle arv for altid. For vi kan ikke dæmme op for eller vende den udvikling vi selv har sat igang med den ukontrollerede indvandring, der i løbet af få generationer og med demografisk overlegenhed vil fortrænge det gamle Europa – godt hjulpet på vej af vores eget flagellanteri og kulturelle selvhad.

Læs Jalvings dystopiske indlæg her:

 

 

http://jyllands-posten.dk/debat/blogs/mikaeljalving/ECE9549636/europaeerne-vil-miste-det-eneste-sted-paa-jorden-de-kalder-deres/

ANNONSE