Hovederne på bloggen

“…efter det seneste halalangreb i Londonistan, opfordrede Lars Løkke Rasmussen os til at ”stå sammen”, dvs. gøre ingenting ved den massive indvandring og de generøse velfærdsstater, som er de strukturelle forudsætninger for terror og muslimsk segregering i de vesteuropæiske lande. Du har hørt og læst det mange gange før. Terror er bussiness as usual. Eller som det hedder nytårsaften: Same procedure as last year.

”Den koldblodige foragt for liv efterlader os gang på gang tomme for ord, men med styrket vilje”, sagde statsministeren også. Hvaffor en vilje? Og til hvad, om man må spørge.

”De vil ikke forandre os”, tilføjede manden i jakkesættet.

Næ, det er problemet. Den tiltagende terror vil formentlig ikke få os til at tænke os om og ændre adfærd over islamiseringen af Vesteuropa, det er det, der er så forpulet.”

ANNONSE

Mikael Jalving valgte at klippe hæk frem for at høre statsministerens forudsigeligt tomme og selvfede retorik Grundlovsdag -efter det seneste terrorattentat i London. Hans berettigede frustration over statsministerens manglende indsigt i og reaktion på den voksende trussel fra islam er til at tage og føle på i dette indlæg, der mangler tro på, at politikernes uvidenhed og passivitet vil aftage. Den overdrevne selvtilfredshed og manglende respekt for mange muslimers fravalg af det sekulære demokrati vil ingen ende tage, skriver Jalving, der ser Løkke og Frederiksen som to alen ud af et stykke.

 

http://jyllands-posten.dk/debat/blogs/mikaeljalving/ECE9630442/business-as-usual-i-londonistan/

ANNONSE

2 svar til “Bussiness as usual”

 1. KnudMadsen siger:

  Jeg orker slet ikke at bivåne udgydelserne fra et af Dummarks mest tåbelige skvadderhoveder, nemlig LLR.
  Ligeledes søger jeg ikke oplysninger fra MSM om nyheder fra slagtescenerne.
  Medens DdR messer om måske 1 offer og måske højrefløjsaktivister, kan man sidde og se livedækning på alternative medier, hvor adskillige ofre ligger i deres eget blod og muhamedanske mordere blive jagtet og forhåbentligt skudt.
  Kæft, hvor er det åndssvagt!

 2. Verden_er_gal. siger:

  “Å stå sammen” betyr at de handlingslammede tåpene vil at vi som har våknet igjen skal bli som dem slik at vi kan “stå sammen”.