Hovederne på bloggen

“Med Europa mener jeg naturligvis ikke EU, dette organisatoriske misfoster, der hverken kender grænsen for sin egen selvgodhed eller forstår nødvendigheden af ydre grænser. Næ, jeg hentyder til europæerne og deres voksende modstand mod den arabiske asylindvandring, der på sigt vil flå kontinentet over i terror, kriminalitet og sociale konflikter, hvis den ikke standses – og desuden dele europæerne i et Vesteuropa, som synker sammen under multikulturalisme og islamisering, og et Øst- og Centraleuropa, der forsvarer sig imod begge dele med autoritære ledere og partier.”

Mikael Jalving skriver om den voksende modstand mod muslimsk indvandring som øges markant i disse år og som truer hele kontinentet. En trussel som fordrer rigtige og effektive politiske svar, hvis udviklingen skal bremses og vendes. Men de svar sidder de etablerede politiske partier ikke inde med. Valget af Trump til præsident er det amerikanske forvarsel om, hvad der kommer til at ske i Europa som en konsekvens af fejlslagne partiers manglende svar på basale spørgsmål. Læs Jalvings indlæg her:

 

 

http://jyllands-posten.dk/debat/blogs/mikaeljalving/ECE9357041/de-etablerede-partier-har-ingen-svar/

ANNONSE