Nyt

Migranter venter på at komme i land på havnen i Augusta på Sicilien den 14. december 2016. Foto: Antonio Parrinello / Reuters / Scanpix

 

I en rapport fra tyske efterretningstjenester, som er blevet lækket til avisen Bild, hedder det, at næsten seks millioner «flygtninge» befinder sig i forskellige lande omkring Middelhavet mens de afventer at kunne rejse til Europa.

Cirka halvdelen – lidt under tre millioner mennesker, befinder sig i forskellige flygtningelejre i Tyrkiet, hvor trafikken til Europa indtil videre forbliver på et relativt lavt niveau på grund af overenskomsten med EU. I Libyen opholder der sig 1,2 millioner mennesker, der har som mål at komme til vores del af verden, i Jordan 700.000. Langs Balkan-ruten skal der være omtrent 80.000 personer som sidder fast.

Rapporten oplyser også, at der fra Afrika – syd for Sahara –  hele tiden kommer nye migranter til Algeriet og Libyen via Mali og Niger – en trafik de tyske myndigheder presser på for at standse.

ANNONSE

Vi går altså mod en ny fase af Exodus.

Indtil videre er antallet af mennesker, som er kommet til Italien over Middelhavet 35-36% højere i år end på samme tidspunkt af hhv. 2015 og 2016.

 

Bild (betaling) – Focus – OE24 – Heute – Kronen Zeitung

ANNONSE