Hovederne på bloggen

“”Herrens veje” og “Historien om Danmark” er blevet markedsført som serier, der endegyldigt skulle bevise, at DR består af andet end blegrøde lejesvende og også kan levere storstilede produktioner, der begejstrer borgerlige. Det er ikke lykkedes.

Viljen har tydeligvis aldrig været der. Og hvorfor skulle den være der? Hvorfor ikke lade det sædvanlige segment cementere det sædvanlige verdensbillede bestående af gode venstreorienterede og onde borgerlige (plus bizarre præster)? Så længe det borgerlige Danmark lader DR lave sine kulturradikale produktioner i fred, så længe bliver man ved at lave dem.”

Katrine Winkel Holm har ikke meget tiltro til, at det nogensinde vil lykkes det eksisterende DR at frembringe andet end kulturradikale produktioner – og hun fremlægger “Herrens Veje” og “Historien om Danmark” som beviser på den manglende vilje/evne til at sætte sig ud over sit eget snævert venstresnoede projekt: “Herrens Veje” er pinlig i sin beskrivelse af provsten (kirken?) som afvisende over for videnskaben, og det sidste afsnit af “Historien om Danmark” har så meget kulturradikal slagside, at det nærmer sig Matador i historieforfalskning. Læs Winkel Holms indlæg  her

 

 

http://jyllands-posten.dk/debat/blogs/katrineholm/ECE9968931/herrens-veje-og-drs-danmarkshistorie-viser-hvilke-fordomme-der-huserer-i-dr-byen/

ANNONSE

Ét svar til ““Herrens Veje” og “Historien om Danmark” viser hvilke fordomme, der huserer i DR-Byen”

  1. Lotte siger:

    Jeg er kommet til den konklusion, at DR folkene simpelthen er stærblinde på højre øje alle sammen.
    De KAN ikke se, at det, de laver er fuldkomment skævvredet mod venstre – for de ser jo kun det.