Nyt

I oktober sidste år Paris´indvandrerbander til angreb på politiet efter, at de havde lokket dem i en fælde i en af ghettoerne. De gik til angreb på politiet med Molotov-cocktails mens politimændene befandt sig inde i bilerne.

To betjente blev så stærkt forbrændt, at de blev sendt direkte på intensiv, mens to andre kunne behandles på skadestuen.

Angrebet førte til, at politiet gik i natlige protestaktioner rundt omkring i Frankrig, til trods for, at det franske politi ikke har strejkeret. Franskmændene støttede dem ved at råbe opmuntrende til demonstrationerne fra altanerne. Marseillaisen blev afsunget. Politimænd sagde, at de ikke længer kan beskytte seg selv. Og i endnu ringere grad mindre befolkningen, kunne man tilføje.

fransk-politi3-1024x534

 

Forleden meldte Le Parisien så endelig. at elleve personer er arresteret i Paris som følge af angrebet på politiet.  To af dem mistænkes også for at ha vært involveret i et forsøg på mord i 2015. Den ældste av de arresterede er 19 år. Med en enkelt undtagelse var alle kendt af politiet.

ANNONSE

Man bør komme med andre forklaringer end desædvanlige socio-økonomiske, når ungdomsbander prøver at brænde mennesker levende i biler.

Le Figaro  Le Parisien

ANNONSE