Nyt

På Liveleak ser vi, hvordan politiet angribes i Drancy, i det indvandrertunge Seine-Saint-Denis i Paris. Videoen blev lagt ud på Liveleak i marts i år, men den er desværre stadig lige aktuel. Banden går direkte til angreb på politiet og kaster sten på dem. Her er der ingen hæmninger, ingen respekt. De befinder sig på deres område – som er blevet en no-go zone for alle andre. For hvis politiet ikke er trygge, hvem kan så ellers være det? Det skaber lovløse tilstande.

 

Videoen lå som link hos Snaphanen .

I oktober sidste år lokkede indvandrerbander politiet i en fælde i ghettoen og forsøgte at brænde dem ihjel i deres biler.

Angrebet førte til natlige politiprotester rundt om i Frankrig, til trods for, at politiet ikke har strejkeret i Frankrig. Franskmænd støttede dem ved at råbe opmuntrende til dem fra altanerne. Nationalsangen blev sunget. Politimænd sagde, at de ikke længere kan beskytte sig selv.

France US Holocaust

Drancy var en interneringslejr for jøderne under 2. Verdenskrig. Herfra ble 67 400 jøder fragtet til koncentrationslejrene. På billedet ser vi tidligere præsident Hollande, som besøgte mindesmærket i Drancy – en jernbanevogn.

ANNONSE

 

ANNONSE