Nyt

Den hollandske forfatter Dirk van der Blom demonstrerer i sin nye bog “De Nederlandse Schijndemocratie, Dictatuur van een ongekozen elite” (2023) – Det hollandske skin-demokrati, en ikke-valgt elites diktatur – at vestlige demokratier generelt, og det hollandske i særdeleshed, ikke længere fortjener betegnelsen “demokrati”.

Jihad-flirt og brunfarvning

I bogen “Verdamping van de Nederlandse democratie: Van een politiek correcte naar een geïslamiseerde rechtstaat” – Fordampningen af ​​hollandsk demokrati: Fra politisk korrekthed til islamiseret uretfærdighed – som kom ud i 2019 undersøgte van der Blom ægte national-socialisme i detaljer og viser, hvordan efterkrigstidens venstreorienterede nazister stemplede deres politiske modstandere – og at deres flirt med jihadisme underminerer sikkerhed og demokrati i Europa:

– Hele det 20. århundrede er fuld af venstreorienteret vold, der har krævet millioner af ofre, men lige siden 1960’erne har der været en propagandakrig for at få det til at fremstå som om den største trussel kommer fra den yderste højrefløj. Venstrefløjen dyrker myten om, at vold er “ekstrem højre” og tager enhver Breivik, der kan fastholde og “bekræfte” denne myte til sig. Stalinisme og maoisme er glemt eller omdefineret som “uægte” venstreorienterede.

Ikke kun Holland

Vi har spurgt forfatteren, om temaerne, de scenarier han beskæftiger sig med i sine bøger baseret på hollandske forhold, også er tænkelige i andre lande. Hans svar er kort og godt:

ANNONSE

– Ja.

– I Holland og faktisk i alle de nordeuropæiske lande (Skandinavien og Tyskland) har den politisk korrekte dydige elite – tidligere kendt som socialdemokrater, nu kendt som venstre-liberale eller neo-marxister – efterhånden skabt en umoralsk ideologisk woke atmosfære baseret på en utopisk forestilling om et samfund, der “kan skabes”. Denne tankegang diskriminerer i stigende grad landenes oprindelige indbyggere, og det værste af det hele er, at kritik af myndigheder og NGO’er afvises med ikke-argumenter som racisme, fascisme, fremmedhad, islamofobi osv.

Dirk van der Blom

– Ovenstående kombineret med flere årtiers ubegrænset adgang for alle, der ønsker at være her, har ført til, at hollænderne, tyskerne og skandinaverne har fået nok af denne vanvittige selvmordspolitik : Det hollandske valgresultat den 22. november 2023 kan oversættes til egne lande.

Demokrati er underkendt af internationale organer

Ifølge forfatteren har parlamentsvalg i vestlige demokratier udviklet sig til en farce, fordi så snart stemmeurnerne er lukkede, udveksler partier deres intentioner med intentionerne fra overnationale organisationer som FN, EU og endda de private World Economic Forum (WEF). Resultatet er, at internationale organer tilsidesætter lokale folkevalgtes indflydelse på national politik.

Internationale konventioner står i dag i vejen for nationale overvejelser og national tilpasning af politik. Rapporter fra for eksempel WEF kan nægtes offentliggørelse af myndighederne, fordi WEF er en privat organisation – på trods af at de samme rapporter er med til at vejlede beslutninger af national betydning.

Europas forvitring

Til Dokument siger van der Blom, at alle hans tre bøger viser udhulingen af ​​det europæiske demokrati fra forskellige vinkler:

– Disse observationer afspejles i min første bog, “De verhoding van staat en religie in een verdere Nederlandse nallevening” – Forholdet mellem stat og religion i et foranderligt hollandsk samfund – i mit speciale fra 2016, i min anden bog, der udkom i 2019: “Verdamping van de Nederlandse democracye, van een politiek correct naar een geïslamiseerde onrechtsstaat”, hvor jeg beskriver dette blandt andet ud fra muslimernes talmæssige indflydelse i et land; det værste eksempel er Libanon – og nu i min tredje bog, “De Nederlandse schijndemocratie, Dictatuur van een niet gegelen elite”.

Kontroversielt at have egne meninger

At tage stilling ud fra egne ræsonnementer og samvittigheden er blevet kontroversiel i et omfang, der tager farlige former. Men i virkelighedens verden er det ikke sådan, at det, borgerne synes, er noget sludder. Tværtimod: Mavefornemmelsen hos almindelige mennesker viser sig ofte at være en bedre rådgiver end for eksempel ministeriernes konsulenter – som hyres for de samme almindelige menneskers skattepenge.

Myndighedernes fortællinger bliver hver dag grundigt og gentagne gange præget af et regimeloyalt propagandaapparat med slørende udtryk som “offentlig tv-station” og “fri presse”. De, der er imod, bliver korrigeret af et netværk af “influencers” og “fact checkers”.

Sandhedsministeriet mod “desinformation”

van der Blom viser, hvordan myndighederne tager mind control et skridt videre ved at skabe et “sandhedsministerium” for at bekæmpe “desinformation”. At sådanne tiltag har totalitære og etisk forkastelige aspekter bortrationaliseres af systemet og dets regimeloyale apparat.

van der Blom har under skrivningen af ​​sin seneste bog forsket meget i – og han undersøger nøje – det tyske lægehus i perioden 1935 til 1945 – og drager paralleller til myndighedernes håndtering af coronakrisen.

Ligheder med det nazistiske eutanasiprogram

Med “Denktank Desinformatie” – Tænketankens desinformation – promoverede de hollandske myndigheder vaccinen samtidig med, at tænketanken gjorde kritikere og uønskede meninger tavse. Støtten til læger, der skulle administrere de eksperimentelle covid 19-vacciner, havde klare ligheder med det nazistiske dødshjælpsprogram (Aktion T4), som “omskolede” almindelige tyske læger, jordemødre, farmaceuter etc. til at udføre grusomme og kriminelle opgaver.

van der Blom er kritisk ikke kun over for myndighedernes moral, men også over for lægestandens moral og vaccinationsfrivillige, der kunne støtte de centrale myndigheder i at administrere den eksperimentelle covid 19 vaccine uden den mindste protest. van der Blom antyder, at Nürnberg-koden – som har eksisteret siden 1947 – kan have spillet sin rolle.

I nyere tid er samfundet ifølge van der Blom blevet bevidst polariseret. Et skyldkompleks pålægges den oprindelige hvide befolkning for begivenheder, der skete for flere generationer siden. Samfundet bliver aktivt forvandlet til et stammesamfund af det faktum, at uforenelige, nogle gange voldsforherligende kulturer, i stigende grad kræver gratis penge og privilegier.

Gælder dette også for Norge?

Til Documents indledende spørgsmål svarer Dirk van der Blom:

– Dit spørgsmål er, om dette også kan eller vil ske i Norge og/eller andre skandinaviske lande? Jeg kan svare helt kort : Ja.

Det, jeg personligt frygter, selvom jeg nok ikke vil opleve det på grund af min alder – er, at Holland og resten af ​​de nordlige EU-lande og Skandinavien i høj grad vil blive islamiseret og kriminaliseret af denne domicil-hadende politik. Med undtagelse af Tyskland har de nordlige lande få indbyggere, så islamisering via immigration og livmoder vil være uundgåelig. Men før det sker, og faktisk allerede sker, vil en kulturkrig finde sted, hvor jødisk-kristne, humane europæiske normer og værdier i stigende grad sættes til side til fordel for islam.

“Fyldt” med fakta

Dirk van der Blom overøser læseren med fakta, ikke en eneste påstand fremsættes uden referencer via bogens knap 700 fodnoter. Han dissekerer nutidens politik og viser, hvordan en ikke-valgt elite kan regere uhindret på en diktatorisk måde.

De Nederlandse Schijndemocratie
Dictatuur af en ongekozen elite
ISBN: 978-94-646-8875-7, 323 sider, paperback
Sprog: hollandsk
Forfatter og forlag: Dirk van der Blom 2023
Bogen kan bestilles på dirkvanderblom7@gmail.com
Pris: 27,50 € (forsendelse inkluderet i Holland)

 

 

Køb «Europas mærkelige død»!

Køb “Dumhedens anatomi” af Olavus Norvegicus! Køb e-bogen her.

ANNONSE

Mest læst

Bidens store bagslag