Hovederne på bloggen

“Af denne og andre grunde har jeg det nytårsforsæt, at jeg vil læse færre aviser og flere bøger i det nye år. Hvor de fleste aviser og Ritzaus nyhedsbureau som regel bringer gamle nyheder eller slet og ret noninformation, er det gode, gamle bogmedier ofte i stand til at være først med det væsentlige tilsat perspektiverende signalementer af det aktuelle.”

Med afsæt i en velfortjent  bashing til mainstreammedierne i almindelighed og Politiken i særdeleshed, anbefaler Jalving, at man skruer ned for avislæsningen for i stedet at kaste sig over gode bøger, der kan give en væsentlig bedre opdatering om, hvad der sker i samfundet end aviserne kan. Også de bøger, der er skrevet for år tilbage. Læs Jalvings anbefalinger til tre gode og oplysende bøger i hans indlæg her:

 

 

http://jyllands-posten.dk/debat/blogs/mikaeljalving/ECE9278979/laes-boeger-i-stedet-for-daarlige-aviser/

 

 

 

ANNONSE

Ét svar til “Læs bøger i stedet for aviser”

  1. KnudMadsen siger:

    Jeg har for længst opsagt avisabonnementer. Jeg vil end ikke modtage disse aviser gratis som tilbud. Derimod læser OG STØTTER jeg flere alternative medier, som f.eks. NewSpeek, Uriasposter, Hodja, DKA, Trykkefrihed m.fl.