Nyt

Billede: Donald Trump på Mar-a-lago sammen med national sikkerhedsrådgiver Mike Flynn og stabchef Rienald Priebus.

Allerede i går kom det frem at Donald Trump fulgte Berlin-massakren tæt, og nu sier han at det kan blive aktuelt med indrejseforbud for muslimer til USA. I praksis: screening.

Fremdeles råder den politiske korrekthed. Associated Press presenterer storyen som om det er Trump der haver et problem. Det verdens største mediebyrå ikke vil tage op er: Er en screening af muslimer et adekvat svar på en aktuell trudsel? Hvis de skulle gå ind på relevansen i forslaget vil de blive tvunget til at vurdere fortilfældende. Det er ikke første gang USA har screenet besøgere der kunne udgøre en trudsel.

Under den kolde krig måtte man svare på om man var kommunist. Det hjalp ikke å svare nej, hvis man var medlem af eller abonnerede på blade der var kommunistiske. Det var nok til at blive nægtet indrejse.

ANNONSE

Dette ved godt AP og alle amerikanske medier, ligesom de danske. Men man foretrækker at ikke hænte det frem. Kan det være fordi relevansen ville være lidt for stor?

Angrebet i Berlin var et angreb på hele menneskeheden, og det må få en slut, sa Trump.

“You know my plans. All along, I’ve been proven to be right, 100 percent correct,” Trump said when asked if the attack in Berlin had caused him to reevaluate the proposal. “What’s happening is disgraceful.”

Når en massakre finder sted spørger altså medierne Trump om han tør stå ved sit forslag, for i næste omgang at hænge ham ud. Det her kaldes journalistik.
Meget tyder på at Trump ikke kommer til at la sig intimidere af pressen. Han har samlet et imponerende team rundt sig.
A transition spokesman said later Wednesday that Trump’s plans “might upset those with their heads stuck in the politically correct sand.”
Det er netop det. Hvis angrebene fortsætter og det er intet der tyder på noget andet, er det efterhvert medierne der vil få problemer, hvis de fortsetter i samme dur.
http://www.telegraph.co.uk/news/2016/12/22/donald-trump-says-berlin-attack-proves-right-banning-muslim/
ANNONSE

Ét svar til “Trump: Berlin-massakre viser at jeg haver ret”

  1. KnudMadsen siger:

    Jeg sætter min lid til at Mr. Trump kan få sat nye boller på suppen i USA. Eller vil det med sikkerhed gå den vej hønsene skraber.
    Men ellers vil det ikke undre mig, at vi her i det åndssvage EU skal afskaffe Julen for ikke at krænke de satans muhamedanere.
    Men ellers vil jeg tilønske alle her en glædelig Jul og et godt Nytår, så længe det endnu ikke er forbudt aht. muhamedanerne.