Nyt

Efter skuddene mod Krudttønden gik Omar el-Hussein til internetcafeen Powerplay på Nørrebro og søgte på adresser  til personer som er kendt for sin islam-kritikk. Blant dem var Mogens Camre og Nicolai Sennels.

Disse oplysningene kom frem under første dag av retssagen mot fire mænd som er tiltalt for at have givet assistanse til el-Hussein.

Camre er klar over risikoen han løber:

»Vi er nogle personer fra statsministeren og nedefter, som er underlagt en trussel, som vi ikke tidligere har kendt i vores land,« siger Mogens Camre til Jyllands-Posten.

»Det er den trussel, som jeg og flere af mine venner er udsat for – hvad enten det er Pia Kjærsgaard eller Kurt Westergaard,« siger han

Men det ritzau ikke kommer ind på er at medierne er med at øge risikoen og faren ved å fremstille personer som Camre som outsidere og ytterliggående. Som når ritzau nevner at Camre blev dømt for racisme for en kommentar om islam og nazismen.

Opplysningen om at el-Hussein søgte på kendte islam-kritikere er ubehagelig, fordi det viser hvor tilfældig det kan være det som skete. El-Hussein søgte på og fandt adressen til synagogen i Krystalgade. Det vidste han heller ikke. Hva om han havde fundet adressen til en Camre eller Sennels på nett? Måske havde han heller gået dit, hvis det lå nærmere.

ANNONSE

Retten har opphævet navneforbudet, men ligevel velger Berlingske ikke at bruge navnene. Det er mærkelig.

Byretten har ophævet navneforbuddet i sagen. Berlingske vælger dog fortsat ikke at identificere til fire tiltalte, fordi der endnu ikke er afsagt dom i sagen.

 

http://jyllands-posten.dk/indland/politiretsvaesen/ECE8502978/camre-man-formoder-at-han-var-maal-for-omar-elhussein/

ANNONSE

Ét svar til “Morderen søgte på Mogens Camres og Sennels adresser”

  1. […] at vide hvad de har bidraget til på Krudttønden. Nå sidder Omar el-Hussein foran skærmen og leder efter nye mål: Mogens Camre, Nicolai Sennels. Aftenen forud havde el-Hussein også søgt på Lars Hedegaard og […]