Kopierede/fra hoften

 

I en videobesked, der er blevet offentliggjort på Twitter, hævder tidligere udenrigsminister Hillary Clinton, at republikanerne søger at stjæle præsidentvalget i 2024.

Washington Examiner citerer Clinton:

“Jeg ved, at vi alle er fokuseret på midtvejsvalgene i 2022, og de er utroligt vigtige, men vi er også nødt til at se fremad, for vores modstandere gør præcis det.”

“Højreekstremister har allerede en plan om bogstaveligt talt at stjæle det næste præsidentvalg, og de lægger ikke skjul på det.”

I videoen promoverer Clinton en kampagne kaldet “Crush the Coup” organiseret af Indivisible, en aktivistbevægelse, der modsætter sig, hvad den kalder Trump-dagsordenen og forkæmper for “progressive” politiske sager og kandidater.

Ifølge demokraternes tidligere præsidentkandidat kan den amerikanske højesteret, som hun siger kontrolleres af højrefløjen, “være klar til at give delstatsforsamlingerne magten til at annullere præsidentvalget”, skriver Washington Examiner.

“Forestil dig, at hvis det sker, kan præsidentvalget i 2024 afgøres af statens lovgivende forsamlinger, mange af dem kontrolleret af republikanerne, og ikke af valgresultatet eller det forældede valgkollegium,” sagde Clinton, før han gav udtryk for støtte til Indivisibles “Crush the Coup”. kampagne.

ANNONSE

Clinton hævder, at de penge, folk giver til kampagnen for at støtte kandidater i delstatsforsamlingsvalget, som også finder sted ved midtvejsvalget den 8. november, kan afgøre, hvem der vinder det næste præsidentvalg.

Hillary Clintons budskab er opsigtsvækkende, men ikke overraskende, da hun var “valgbenægter”, før venstrefløjen kaprede ordet og begyndte at bruge det mod enhver konservativ dristig nok til at stille spørgsmålstegn ved præsidentvalget i 2020. Den besejrede præsidentkandidat insisterer stadig på, at det er bredt forstået, at præsidentvalget i 2016 ikke blev gennemført lovligt.

Alligevel er det den organisation, hun annoncerer for, der er mest foruroligende, og en lille gravning afslører en bevægelse, der ønsker at erstatte alle folkevalgte, der ikke afspejler deres progressive synspunkter, og som tilsyneladende har bånd til George Soros-fondene.

Ifølge hjemmesiden til Indivisibles er de en “græsrodsbevægelse”, hvis formål er at vælge progressive ledere, genopbygge landets demokrati og besejre Trumps dagsorden. Organisationen mener, at hovedproblemerne er et manipuleret demokrati, global pandemi, ufattelige og voksende økonomiske uligheder, racemæssig uretfærdighed – herunder anti-immigration og den “nativisme”, nationalisme, der driver meget af “trumpismen” – og de eskalerende konsekvenser af klimakrisen.

Efter valget af præsident Trump i 2016 blev Indivisible Project skabt af to venstrefløjsaktivister med kongreserfaring, ifølge Influence Watch. Formålet skulle have været at give liberale en praktisk guide til at imødegå Trumps dagsorden. En talsmand for organisationen udtalte i 2018, at målet er at erstatte alle folkevalgte, der ikke afspejler deres synspunkter, med “diverse, progressive, lokale ledere.”

Guide for Resisting the Trump Agenda, som fremhævede de bedste metoder til at modsætte sig præsident Trump og besejre det nye konservative flertal i Kongressen. Siden har bevægelsen udviklet sig til et forsøg på at skabe omvæltninger i den offentlige samtale og “støtte en stærk progressiv bevægelse”.

Sarah Dohl, Indivisibles kommunikationschef, har sagt: – Det er ingen hemmelighed, at vi vil rykke Det Demokratiske Parti længere til venstre.

Indivisible var en af ​​de organisationer, der blev nævnt i den famøse artikel om skyggekampagnen i nyhedsmagasinet Time, som afslørede eksistensen af ​​et stort og magtfuldt netværk, der arbejder bag kulisserne for at sikre det “korrekte resultat” af præsidentvalget i 2020.

Nogle af Indivisibles allierede inkluderer Democratic Socialists of America, American Civil Liberties Union (ACLU), Planned Parenthood, Working Families Party og Democracy Alliance, et netværk af højprofilerede, velhavende donorer på den politiske venstrefløj.

Dark Money med George Soros-forbindelser

Dark Money er kapital indsamlet af non-profit organisationer, som ikke er forpligtet til at afsløre identiteten på deres donorer, med det formål at påvirke valg.

Democracy Alliance er blevet beskyldt for at bruge Dark Money og er kendt som USA’s mest magtfulde liberale donororganisation. Medlemmerne skal bidrage med mindst 200.000 dollars om året til liberale organisationer, som Alliancen har tillid til og anbefaler. Black Lives Matter (BLM) blev stærkt anbefalet. Siden begyndelsen af ​​2000’erne har de doneret næsten to milliarder dollar. Listen over donorer holdes hemmelig, men nogle nøglemedlemmer er kommet frem gennem rapporter og lækager. Hedgefondsmilliardæren George Soros og hans søn Jonathan har været vigtige medlemmer af Alliancen i årevis.

Tidligere har ledelsen i Indivisible sagt, at de “med glæde” ville tage imod en check fra George Soros eller hans fond.

Konservative kritikere hevder, at gruppen fremmer en “ekstrem politisk dagsorden”, mens der bliver stillet spørgsmål fra venstrefløjen om, hvor uafhængige de er fra Det Hvide Hus og Det Demokratiske Parti. Nogle liberale kan ikke lide ideen om en homogeniseret, koordineret progressiv dagsorden domineret af hemmelighedsfulde millionærer og milliardærer. Derudover har partipolitiske grupper kritiseret Alliancen for manglende gennemsigtighed og ansvarlighed.

Før valget i 2014 brugte de 374 millioner dollars på at booste liberale kandidater og sager, og i 2020 afsatte de meget af deres primære pligter til at lancere en større kampagne ved at kanalisere 100 millioner dollar til nøglestater til at hjælpe med at besejre præsident Donald Trump. Efter valget finansierede de græsrodsbevægelsen ”Resist” (Modstand) mod Trump-administrationen, og i oktober 2017 offentliggjorde New York Times Democracy Alliance’s Resistance Map, som indeholdt snesevis af organisationer, der arbejdede på Resist-kampagnen. Også på listen var Indivisible.

Kritikere hævder, at Indivisible (Udelelige) Projektet i stigende grad har rejst penge som en græsrodsorganisation, men nægtede at organisere sine lokale afdelinger og brugte de fleste af sine penge til at finansiere den landsdækkende organisation samt “ekstraordinært” store beløb til lønninger.

Et dystert billede af fremtiden 

Valgbenægtere er et stort emne inden midtvejsvalget, og ordet er rettet mod republikanere, der sætter spørgsmålstegn ved valget i 2020. Norske mainstream-medier har også kastet sig over retorikken fra venstrefløjen i USA, og i stedet for at rapportere de seneste nyheder fra valget har nogle sat fokus på, hvad eksperter mener, er en fare for demokratiet. Antallet af valgbenægtere er skræmmende højt, og “scenarierne giver dystre udsigter for præsidentvalget i 2024”, skriver Aftenposten. Et dystert forvarsel for præsidentvalget i 2024 er snarere et stort og magtfuldt netværk, der arbejder bag kulisserne for at sikre det “korrekte resultat”. Et netværk domineret af hemmelighedsfulde millionærer og milliardærer – og hjælper tusindvis af organisationer som Indivisible. Og med sig har de valgbenægteren Hillary Clinton, som promoverer konspirationsteorier om, at den yderste højrefløj vil stjæle valget i 2024 med hjælp fra statsforsamlinger. Det er et dystert fremtidsbillede for os, der ser skriften på væggen.

ANNONSE