Hovederne på bloggen

“Tænk, hvis en kulturredaktør på et stort medie gad gennemhulle den seneste latterlige påstand om, at der i 1970erne var en tørklædeklædt kvinde på en dansk pengeseddel. Det idiotiske postulat, som så mange herunder en Venstrepolitiker har labbet i sig, bunder i total uvidenhed om den danske maler Jens Juel, hvis malerier prydede alledaværende pengesedler fra 1972 og frem til 1997.”

Katrine Winkel Holmgår i rette med den udbredte uvidenhed om dansk kulturhistorie i almindelighed – og om kvinders klædedragt til alle tider i særdeleshed: Danske kvinders klædedragt har til alle tider været dikteret af mode og praktiske hensyn – muslimske kvinders klædedrag har til alle tider uforanderligt været dikteret af et tildækningspåbud.

Læs Katrine Winkel Holms opsang til de politisk korrekte og deres afgrundsdybe – og lidet flatterende – uvidenhed her:

 

http://jyllands-posten.dk/debat/blogs/katrineholm/ECE9093922/mediernes-toerklaedemyte-goer-os-dummere/

ANNONSE