Kort

Politifolk, som arbejdede som frivillige vagter for et basketballhold i Minnesota, fik nok, da man hyldede Black Lives Matter. De tog deres gode tøj og gik. Minneapolis Star Tribune:

Four off-duty Minneapolis police officers working the Minnesota Lynx game at Target Center on Saturday night walked off the job after the players held a news conference denouncing racial profiling, then wore Black Lives Matter pregame warm-up jerseys.

Lt. Bob Kroll, president of the Minneapolis Police Federation, the union that represents rank-and-file officers, praised them for quitting. “I commend them for it,” he said. Kroll said the four officers also removed themselves from a list of officers working future games. He did not know who the officers were. “Others said they heard about it and they were not going to work Lynx games,” he said.

Asked if other officers will fill in for those who quit, Kroll said, “If [the players] are going to keep their stance, all officers may refuse to work there.”

ANNONSE

Ét svar til “Politiet finder sig ikke i at blive mobbet i fritiden”

  1. Verden_er_gal. siger:

    BLM er bedre enn KKK. Men ikke mye. KKK-medlemmer dekker seg til, jeg har sett BLM-medlemmer stå utildekket og skrike om å drepe hvite.