Nyt

 

En nu 26-årig statsløs palæstinenser skal nu for retten, efter at han sidste år med en bajonet overfaldt og sårede en 56-årig politimand, der havde overrasket ham i politiets lokaler i Sandholm-lejren. Palæstinenseren råbte “Allahu Akhbar” under overfaldet. Det skriver Ekstra Bladet

Den 26-årige havde tidligere stjålet bajonetten og flere andre våben ved et indbrud hos Forsvaret, og da politiet 6-timer senere arresterede ham på Sjælsmark Udrejsecenter, fandt man på hans værelse beviser på, at han var radikaliseret og havde stærke IS-sympatier.

Selvom det ikke direkte kan påvises, at den 26-årige har haft et terror-motiv i forbindelse med bajonet-overfaldet på politmanden sidste år, er der i det forløbne år fremkommet beviser på hans terrorsympatier, ligesom han også har forsøgt at flygte fra varetægtsfængslingen i Vestre Fængsel. Det vil blive fremlagt i retten, da det kan få betydning for strafudmålingen.

ANNONSE

morgan.johansson.overfall

Der er imidlertid andre spørgsmål, der rejser sig: I marts sidste år overfaldt de  26-årige den svenske justitsminister, Morgan Johansson, med en pulverslukker da han besøgte et svensk asylcenter, hvor den dengang 25-årige angiveligt opholdt sig.

Det er også kommet frem, at den 26-årige den 6. februar sidste år truede en betjent i Sandholmlejren med ordene: “I kan forvente alt af mig. Jeg vil slå dig ihjel.”

Med den baggrundsviden om den 26-årige og de åbenlyse trusler, han fremsætter, forekommer det dybt besynderligt, at han overhovedet kan komme ind i Danmark- og endnu mere, at der ikke er reageret på hans åbenlyse trusler.

I stedet er han fortsat i Danmark, der nu har brugt enorme ressourcer på ham.

http://ekstrabladet.dk/112/tiltale-is-sympatisoer-stak-betjent-ned-under-indbrud-hos-politiet/6284647

http://www.expressen.se/kvallsposten/minister-attackerad-med-brandslackare/

 

ANNONSE