Kommentar

Det er ikke USA, der har et problem. Det er Danmark, der ikke forstår hvad der foregår og ikke formår at erkende sin plads i verden.

 

 

Mette Frederiksen er blevet ”groomet” af anti-Trump-medierne gennem flere år. Hun har ikke haft mulighed for at skaffe sig viden. Hun har ikke forstået at virkeligheden er noget andet end den som Berlingske og Jyllands-Posten beskriver.

Jeg har set hvad Poul Høj og nu Christian Bjerre skriver i Berlingeren. Det er ren løgn. Men det er godt betalte løgne.

Det koster at forsvare Trump. Man må påtage sig bryderiet med at læse Fox News og lytte til Tucker Carlson, Sean Hannity og Laura Ingraham og gerne også Lou Dobbs, Judge Jeanine, Jesse Waters. Journalistisk Venstreparti har skabt et indtryk af at de er ”the only show in town”. Men nu falder de som offer for egen propaganda. De er ved at blive idioter.

Obama har stået for den største politiske skandale i nyere amerikansk historie. Danske medier har ikke gidet følge med i afsløringerne. De valgte fra første øjeblik kupmagernes side.

Det har Angela Merkel også gjort og Emmanuel Macron. Theresa May. Men disse mennesker er også ved at tabe, ikke pga. Trump, men pga. den politik de har ført.

Trump har satset på America First. Det har skabt en ny optimistisk stemning. Mette Frederiksen genkender ikke en succes, når hun ser den.

Hun falder for den nærtagenhed danske medier og embedsmænd har indoktrineret hende med: Hun tror hun skal være fornærmet på Trump. At han har sagt noget forkert. Men Trump har bare plukket forslaget op fra andre præsidenter.

ANNONSE

Trump sagde: Hvorfor skulle hun absolut sige det var “absurd”, hvorfor kunne hun ikke nøjes med at sige: Vi er ikke interesseret.

Men Mette F. skulle spille nationens vogter og vise at hun har rygrad.

Men den selvsamme statsminister formår ikke stå op for Danmark overfor EU: Hun godtager rask væk en dom som vil give Danmark 8.000 ikke-vestlige familiesammenførte, fordi EU-domstolen siger det. Der kommer aldrig et knyst, kun et lydig “javel”. For ikke at sige ”Jawohl”.

Det er for dumt. Tror Mette F. virkelig på den dumme propaganda om Trumps inkompetence? Tror hun at de økonomiske resultater er kommet af sig selv? Tror hun at en svag præsident ville turde udfordre Kina?

Det virker som om danske politikere ikke forstår hvad der foregår. Det er ikke Merkel, der vinder. Det er ikke Obamas fløj, der står klar til at gøre comeback. Trump bliver ikke bare et bump på vejen som vi snart kan lægge bag os. Som Steve Bannon siger: Trump kommer til at være der i mange år. Han kommer til at efterlade varige spor.

Hvis danske politikere var villige til at tage ved lære, ville der være håb. Men de vælger i stedet at projicere deres afsky over på Trump. Selv afstår de Danmark bid for bid, hver eneste dag.

 

 

 

ANNONSE