Kopierede/fra hoften

En lille ordveksling fra de sociale medier, hvor en xenofil atter agerer djævelens advokat (ikke i den gode overførte betydning, men i den dårlige konkrete):

Påstand angående angrebet i Nice:

Nu har det sådan set vist sig, at attentatmanden ikke var en pind religiøs og slet ikke udøvende muslim, kom hverken i moskeen, holdt ikke ramadan og overholdt ikke deres madregler. Han var en modbydelig forbryder og voldsperson, så at forbinde det med islam er forkert.

Den indrømmende kommentar:

Nej, Einstein, naturligvis var han ikke religiøs, han havde bare store personlige problemer! Og rent tilfældigt, at han brugte den ca. 1400 år gamle terrormanual. Havde han blot levet, dengang manualen blev skrevet, ville han ikke have slået så mange ihjel, mens han gallopperede gennem folkemængden på en kamel svingende med sit sværd.

Tja, det er vel rigtig nok. Der må være en eller anden lighed mellem disse helt tilfældige tildragelser? Tænk, om man, hvis man er blind for nutiden, kan finde den i en gammel bog!

ANNONSE