Nyt

Nog en telemast er saboteret i Sverige, den tredje i rekken i Borås-området. En mast i Tranemo som benyttes af redningstjenesten har fået en kabel afskåret. Alarmtjenesten må foregå over en reserveløsning.

Søndag falt deler af den 332 meter høje Häglädermasten ned. Nogle havde løsnet et 50-tall skruer, dermed falt støttewirene ned og de højeste deler af masten falt ned. Politiet er helt sikre på at det var sabotage.

Tirsdag fandt man en bombladning nær en telemast i Skutskär. Bombpatruljen har taget hånd om genstanden og vil om kort tid kunde si om den var skarp.

Nu kommer meldingen om sabotage på en tredje mast. Nogle ønsker at lamme svensk infrastruktur, nærmere bestemt “blå-ljus” tjenestene – politi, redningstjeneste eller brandvæsen. Det kan være loonies, men det kan også være kriminelle eller jihadister.

ANNONSE

Sverige er blevet et truet land.

 

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article22838725.ab

ANNONSE

2 svar til “Nogle fører krig mod Sveriges infrastruktur”

  1. lennartgranqvist siger:

    Nej ,det är inte krig.
    Det är bara barn som hittar på en massa hyss,sk pojkstreck.

  2. […] har blevet ramt af sabotage mod flere telemaster. I går var SOS Alarm ude af drift, det ikke muligt at høre, hvad indringerne sagde til […]

Mest læst

De smarte smutter i Sverige