Tavle

I Molenbeek i Bruxelles blev det søndag sendt rundt SMS’er til unge muslimer med opfordring om at følge i krigernes fodspor og gøre oprør. IS er smarte teknologisk.

En sms med budskabet om at bekæmpe vesterlændinge blev søndag sendt rundt til en gruppe unge mænd fra bydelen Molenbeek i Bruxelles. Det skriver avisen The Guardian.

De belgiske myndigheder frygter, at sms’erne er sendt fra Islamisk Stat-tilhængere.

Mistænkt for planlagt angreb i Frankrig er sigtet

I sms’en, der var skrevet på fransk, stod der: »Min bror, hvorfor ikke bekæmpe vesterlændingene? Træf det rette valg i dit liv.«

Ifølge avisen har der været flere lignende episoder, hvor Facebook-beskeder og emails med lignende budskaber er blevet sendt til unge muslimer i Bruxelles.

Sms’erne blev sendt fra en telefon med taletidskort og kunne hverken spores eller besvares.

Det er ikke første gang SMS’er bruges til det som før blev kaldt opvigleri. Da Danmark for flere år siden blev rammet av brande udført av muslimsk ungdom, i et omfang som nærmet sig fransk nivå, kom det frem at voksne muslimer havde sendt ud SMS’er til “drengene” som drillende spurgte om de var mænd eller tøsedrenge. Opfordringen til oprør var klar.

Dengang var det ikke jihad, men overgangen fra kriminalitet til jihad er flydende, og det er tit de samme mennesker som har udviklet sig.

Spørgsmålet er om vi har klart for os hvad der har sket. Husker vi?

 

http://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE8546689/avis-sms-med-budskab-om-at-bekaempe-vesterlaendinge-sendt-til-unge-muslimer/

ANNONSE

2 svar til “SMS’er med opfordring til oprør”

  1. Mike E siger:

    Man skal bare overdrive deres kompetence. De fleste i IS er primitive idioter. At sende SMSer kan 4-årige klare i dag. At lave flotte videos på computers kan nok de fleste teenagers klare hvis de er intresserede.
    Dessuden skal man huske at AL teknologi de bruger kommer fra os. De kan ikke producere en skid.

  2. Per T siger:

    Ja, man må sandelig håbe Zenia Stampe får slået hårdt ned på de nationalistiske grupperinger i Danmark, dette er jo et tydeligt eksempel på hvad der venter os….eller er det????