Nyt

For to dage siden blev det kendt at det var Bakraoui-brødrene der havde filmet en leder af den belgiske nukleare industri. Efter terrorangrebet fik 11 medarbejdere på en atomkraftanlæg inddraget deres adgangskort. Nu er det rapporteret, at en vagt blev dræbt to dage efter angrebet tirsdag. Hans adgangskort blev stjålet.

Det kan kun betyde, at planene om et angreb mod atomkraftværket fortsatte, selvom Bakraoui-brødene og Najim Laachraoui sprængte sig selv i luften.

To dage efter at selvmordsbombere dræbte 31 mennesker i angreb i Bruxelles, blev en sikkerhedsvagt på et belgisk atomkraftværk dræbt og fik sit adgangskort til værket stjålet. Det rapporterer flere belgiske medier lørdag.

Ifølge den belgiske avis DH (Derniere Heure) blev vagtens adgangskort deaktiveret, så snart det blev opdaget, at han var blevet skudt og dræbt. Avisen melder ikke noget om, hvor længe der gik mellem drabet og deaktiveringen af kortet.

En talskvinde for belgisk politi siger, at politiet ikke ønsker at udtale sig om sagen, da en efterforskning er i gang.

Torsdag skrev DH, at selvmordsbombemændene fra tirsdagens angreb i henholdsvis Zaventem-lufthavnen og på metrostationen Maelbeek i hjertet af Bruxelles oprindeligt havde planer om at ramme et atomanlæg.

ANNONSE

Ét svar til “Vagt på atomkraftværk dræbt og adgangskort stjålet”

  1. […] efter 22. marts-angrebet, blev det meddelt, at 11 medarbejdere på to belgiske atomkraftværk blev suspenderet, og havde deres sikkerheds-kort […]

Mest læst

De blev til monstre

Manifest i en mørk tid