Nyt

To medarbejdere ved hjemmeplejen i Slagelse kommune blev angrebet af en gruppe «unge» mandag kveld. Overfaldet skedde i det belastede Motalavej-kvarteret. Hvad som er belastende ved området, oplyser ikke Berlingske Tidende, men skriver at det er på regeringens ghetto-liste. Heller ikke er det klart hvad slags «unge» det er tale om. Men vi forstår det. Alle forstår det. De varme hænder som skulle rædde våre eldre og hjemmeplejen har vist sig at være kolde og hårde. I stedet for at hjælpe og pleje, slår de.

Den umiddelbare konsekvens er at medarbejderne i hjemmepleien må jobbe to og to i lag, og have politieskorte om aftenen.

Et voldeligt overfald på to ansatte ved hjemmeplejen i Slagelse Kommune mandag aften i Korsør betyder nu, at ansatte ved hjemmeplejen i aftentimerne skal have politieskorte, når de kører ind i det belastede Motalavej-kvarter.

Og det har siden overfaldet haft den konsekvens, at de ansatte ved hjemmeplejen kun kører ud i området to og to – og i aftentimerne får politieskorte under deres færdsel i kvarteret.

Korsør

Også politi og brandmandskaber er blevet angrebet i samme område. Det er en territorial krig som udkæmpes, men «de gode» negter at forstå det. Det er alltid bare snak om «nogle få» som ødelægger for resten, og for ikke at tale om alle «enkelthændelserne». Hvis man vil se et mønster, er det bare at løfte næsetippen op fra sitt eget lille geografiske område, så opdager man at problemerne er de samme over hele Europa.

Blandt andet er politifolk og brandfolk blevet angrebet i området, og Falck har i en periode kun kørt ud i området med politieskorte.

Hjemmeplejen i Slagelse Kommune mødes torsdag formiddag med repræsentanter fra fagforeningen FOA og Slagelse Kommune for at lægge en plan for, hvordan hjemmeplejen fremover skal arbejde i området.

De små prinser keder seg og greier ikke tilpasse sig et normalt dansk/svensk/norsk/fransk/osv. liv. Kulturafstanden er for stor, og den har ikke nødvendigvis blevet mindre af at de er født med europæiske statsborgerskab. Men om hundre år blir alt bra. Da er det for lengst slutt på dansk hjemmehjelp uanset.

ANNONSE

BT

ANNONSE