Nyt

Tidligere dramachef Ingolf Gabolds ubekvemme ærlighed fortsætter med at kaste sidehistorier af sig. I dag kan flere medier fortælle, at nuværende dramachef Piv Bernth under et interview med New Zealand Radio, også kommenterede Dansk Folkepartis rolle i dansk politik.

Det er artige sager. Her citeret fra Radio24syv – DR-chef revser Dansk Folkeparti i udenlandsk radio.

“Blandt andet bli­ver Piv Ber­nth spurgt, hvor­for Helle Thorning-Schmidt ikke blev gen­valgt ved som­me­rens fol­ke­tings­valg:

– Jeg ved det fak­tisk ikke. Jeg for­står det ikke, sagde Piv Ber­nth og fort­satte:

– Vi har et høj­re­fløjs­parti, der hed­der Dansk Fol­ke­parti, der har fået mange stem­mer. De kan ikke lide immi­gran­ter, og de for­sø­ger at være meget ven­ligt stemt over for pen­sio­ni­ster, men det er ikke vir­ke­lig­he­den, for de skæ­rer ned på andre måder, der ram­mer alle, lød dra­ma­che­fens ana­lyse.

Og hun under­stre­gede sam­ti­dig, at hun ‘ikke har respekt’ for, at Dansk Fol­ke­parti ikke gik med i rege­ring efter val­get.”

Politiko har mere om det famøse interview.

“I interviewet fastslår hun også, at det var ‘ubehøvlet’ af Morgenavisen Jyllands-Posten at bringe Muhammed-tegningerne, og at hun forud for en rejse til Syrien i 2007 havde tænkt sig at sige, at hun var svensker, ikke dansker – hvilket dog ikke blev nødvendigt for hende, eftersom syrerne var »meget imødekommende.”

Dansk Folkepartis Søren Espersen opridser hele affæren på samme side.

“Jeg hørte indslaget inden jul – jeg har nemlig en storebror på New Zealand, som gjorde mig opmærksom på det – og jeg tænkte faktisk ikke noget særligt om det, udover at det var en meget primitiv politisk analyse, hun kom med… Men når man så ser det i sammenhæng med Gabold og det, han sagde, så er det jo helt klart, at det er sådan, de har levet, de to. De har været i et miljø, hvor man hader og foragter Dansk Folkeparti og i øvrigt også nationalkonservatismen og alt, hvad det indebærer.”

ANNONSE

7 svar til “DR dramachef Piv Bernth forstår ikke hvorfor Thorning ikke vandt valget, har ‘ingen respekt’ for DF”

 1. Britta Due Andersen siger:

  Tænker på alle alm. mennesker i Danmark, som glæder sig til de bliver “friherre” dvs. pensionister, for så man kan sige/ gøre lige, hvad man vil uden problemer med arbejdspladsen. Men DR-medarbejderne ejer vores medie – DR. De gør hvad der passer dem.

  • Ivan Dybdal siger:

   Enig. Man bliver ofte klogere, når man møder virkeligheden. Derfor sørger “løgnepressen” for, at vi ikke møder den.
   Tvangslicensen er vores ‘håndjern’, der sørger for at vore tanker ikke løber løbsk, fordi vi bliver informeret om andet end hvad venstrefløjen ønsker og finder væsentligt.

   Og så tror folk ofte at de kan slippe fri fordi, det er “alle alm. mennesker i Danmark, som glæder sig til de bliver “friherre” dvs. pensionister, for så man kan sige/ gøre lige, hvad man vil uden problemer med arbejdspladsen.”

   Min gamle skolekammeret fik folkepension og lejede et hus i Thailand, hvor han kunne være, når kulden og mørket sænkede sig over Danmark. Han fortalte at han havde opdaget nogle nye ‘håndjern’ i den forbindelse. Han havde pligt til at informere kommunen om, hvor han var henne. Ellers ‘faldt der brænde ned’.

   Den havde jeg ikke lige set komme. Jeg mindes, at jeg engang i forrige århundrede havde hippie-venner, der blot meldt i folkeregisteret at de var ‘bortrejst til udlandet’, så slap de for alle rudekuverterne og levede udemærket videre i Danmark uden.

   Her er et af ‘håndjernene’ specielt udformet til pensionister:

   “Det vil ikke påvirke din pension, at du rejser til udlandet i et par uger i løbet af året.

   Hvis Udbetaling Danmark, der udbetaler din pension, vurderer, at du har ”fast bopæl” i udlandet, fordi du ofte opholder dig længe i udlandet eller rejser en enkelt gang i længere tid kan det betyde, at du ikke længere kan få hele din danske pension udbetalt, fordi du ikke har ”fast bopæl” i Danmark.

   Rejser du meget eller i længere tid, er det vigtigt, at du holder øje med, om din rejseaktivitet kan få betydning for din pension, og det er vigtigt, at du giver Udbetaling Danmark besked, hvis det er tilfældet. Husk også at give kommunen besked, hvis du modtager personligt tillæg eller helbredstillæg fra kommunen.

   Giv Udbetaling Danmark besked om ændringer:

   Oplys om flytning til eller midlertidigt ophold i udlandet”

   BIG MOTHER IS WATCHING YOU !

 2. Glennie Sørensen siger:

  Det er ud over al kritik, at alle er tvangsindlagte til at betale til DR, når nu DR ikke er neutrale, men igennem de sidste 40 år, har bevist igen og igen, at de vitterlige er Røde Lejesvende, der fordrejer og sminker den virkelige verden, så den passer bedre med deres politiske ståsted på venstrefløjen..
  Fjern den tvangslicens, og lad dem, der gider se det sminkede og fordrejede lort, betale for det, og lad os andre slippe, uden at vi skal gribe til ulovligheder for at blive fri…..

 3. KnudMadsen siger:

  Jeg er ved at have fået mit behov for rødgardist propagande opfyldt, og agter nu at opsige min licensbetaling.
  Jeg gider ikke mere nedladende hån og bespottelse, fordi jeg er imod import af hovedjægere og vilde negre, jeg gider ikke bivåne optræden af folk, der ikke kan synge og danse eller hvad fa’en de ellers vil optræde med, jeg gider heller ikke at glo sport, jeg gider heller ikke høre radio med selvglade, socialistiske, liderlige radioværter, der på dyrker maskepi for åben mikrofon, jeg gider ikke høre på en masse socialistiske væmligboere, der ringer ind til dybt åndssvage radioprogrammer.
  Jeg gider faktisk slet ikke DR under nogen form. Jeg har ikke behov for mere politisk korrekt socialistpropaganda