Gæsteskribent

Når tidligere dramachef Ingolf Gabold indrømmer, at DR’s dramaserier er rød-radikale projekter, er det årtiers ikke-nyhed:

I ‘Matador’ er radikale doktor Hansen en dannet, retskaffen frihedskæmper, mens konservative oberst Hackel er en opblæst usympatisk nar og konservativ ungdom en flok antidemokratiske halvnazister (Gustav Friis).

I ‘Krøniken’ er skurken Kaj Holger grådig, svigagtig, brutal, dominerende, manipulerende, værnemager og konservativ – mens helten, Palle From, er brav, romantisk, opofrende, engageret, empatisk og socialdemokrat.

I ‘Taxa’ forsøger den modbydelige og intrigante kapitalist, Herman fra City-Bilen, at overtage vores alle sammens Krone Taxa.

I ‘Borgen’ går Moderaternes smukke (radikale) heltinde gennem ild og vand for at få Danmark på tilbage på det rette (radikale) spor i udlændingepolitikken og siger i den anledning endog nej til selv at blive statsminister. Omvendt tegnes Frihedspartiet (DF) af en fedladen, usoigneret, udannet, uforskammet og utiltalende Svend Åge Saltum (Ole Thestrup).

I ‘Lykke’ tænker ledelsen i en medicinalvirksomhed mere på bundlinjen end på patienterne.

Det rød-radikale er så indgroet, at det er utænkeligt, at DR vil skabe tv-drama, hvor helten er smuk, intelligent, empatisk, selvstændig erhvervsdrivende og borgerlig – mens skurken er en svedende fagforeningspamper, et antidemokratisk medlem af Enhedslisten, en radikal hykler, som sætter egne børn i en hvid skole, en voldelig muslimsk mandschauvinist og bøssehader eller en antijødisk leder i Folkekirkens Nødhjælp, som misbruger danske bistandsmidler til at støtte islamistiske terrororganisationer i Mellemøsten.

Licensen anvendes ensidigt til at trampe på det blå Danmark ved at udkonkurrere frie medier, fremme rød-radikale utopier og dæmonisere og latterliggøre borgerlighed i almindelighed og højrefløjen i særdeleshed.

Derfor er DR en trussel imod demokratiet.

ANNONSE

4 svar til “DR er en trussel mod demokratiet”

 1. Bastardo siger:

  – Og Piv Bernt

 2. […] Michael Thestrup, Document og Nordjyske […]

 3. Hammerlein siger:

  Men havde de konservative og nazismen ikke temmelig mange lighedspunkter dengang?

 4. Svend siger:

  “Derfor er DR en trussel imod demokratiet.”

  Blæse være med demokratiet – Det er demokratiet, der har bragt os alle ulykkerne på halsen. DR og resten af socialismen er en trussel mod det gode og sikre fædreland Danmark engang var.

Mest læst

De blev til monstre

Manifest i en mørk tid