Kopierede/fra hoften

(Havnebadet, Islands Brygge, Sundbyvester valgkreds, Københavns Storkreds, Danmark)

Presse-fotos har fået fingrene i en fin lille video optaget på Islands Brygge, tidligere på ugen. Cirka 10 indvandrere slås midt på græsplænen, og en liggende mand bliver slået i hovedet med en glasflaske. Islands Brygge er politisk et af de mest røde steder i Danmark, og i Sundbyvester-valgkredsen stemte 68,7 procent på rød blok ved valget i 2019. De største parter var Socialdemokratiet, Enhedslisten, De Radkale efterfulgt af Det Liberale Venstre og SF. I den optik gider jeg som jyde ikke klynke over, at rosé-drikkende multikulturalister får en lille forsmag på det Danmark de efterlader til deres børn. Video og stills fra samme kan ses på Presse-fotos.dk.

Det var i øvrigt her den homoeseksuelle formand for Veganerpartiet Ungdom for to år siden blev stukket livstruende med kniv af ’10-12 drenge’, der blandt andet råbte: ‘Kom her din lille bøsse’. Jeg havde glemt historien, men har stor tiltro til at hovedstadens arabere vil give flere førstehåndslektioner. Kommer snart til en by nær dig.

Islands Brygge

“Fire helt unge mænd blev anholdte tirsdag aften efter et masseslagsmål ved Islands Brygge i København. … I alt fem mænd i alderen 14 til 17 år blev tilbageholdte efter episoderne, og de fire af dem blev anholdt. En stor gruppe nåede dog at flygte fra stedet, inden politiet nåede frem. … Politiet mener, at slagsmålet udspringer af to forskellige episoder, hvor de forurettede bliver overfaldet mere eller mindre umotiveret.” (BT, 2014)

“I starten var det bare et sted, hvor folk kom for at slappe af og tage lidt sol. Nu kommer der store grupper af personer hertil i biler og fortæller de andre grupper på stedet, at det er deres græsplæne. Det kan de så komme op at toppes over til stor gene for alle andre, som bare gerne vil have lov til at slikke lidt sol eller gå en tur med hunden.” (Bryggeboer Jesper Schou Hansen, Berlingske, 2016)

“Da uroen bredte sig på Bryggen måtte familier med børn forlade området, og det gik ikke stille for sig. – Der kom folk løbende, nogle går hurtigt, nogle er også fulde og forstår ikke, hvad der foregår. Folk på Christiania-cykler med børn i ladet. De så døden i øjnene, det kan jeg godt fortælle dig, siger hun.” (Øjenvidne, Ekstra Bladet, 2016)

“De unge voldsmænd spørger om vores søns venner er amerikanere, og da det bliver bekræftet, bliver de bliver væltet omkuld, slået og sparket, truet på livet og med kniv. Det finder sted lige under vores vinduer, og vi bliver vækket af en af de unges paniske skrig ’stop, stop, stop’. … Hvad er det lige, der sker i Danmark?” (Bryggebeboer, Berlingske, 2016)

“… denne sommer var vi i København, og på en sommersolskinsdag ville jeg vise dem friluftsbadet ved Islands Brygge. Jeg havde planlagt at tage metroen med ungerne, en for dem eksotisk oplevelse. … På en station kommer en ung mand slentrende ind med sin telefon oppe ved øret, han sætter sig på rækken foran mine børn og vender sig, så han har front mod dem. Og så fortsætter han telefonsamtalen, som tydeligt handler om at sælge stoffer. … Jeg bliver vred, det her er ikke det Danmark, jeg har set frem til stolt at vise børnene.” (Udenlandsdansker, Berlingske, 2019)

“Tre mænd blev sent lørdag aften såret af knivstik i forbindelse med et slagsmål på Islands Brygge i København. – Vi får klokken 23.38 en anmeldelse om et slagsmål på Islands Brygge. Da vi når frem, møder vi en mand, der bløder fra maven, fortæller central efterforskningsleder ved Københavns Politi…” (Kristeligt Dagblad, juni 2021)

ANNONSE

Mest læst

Donald Trump er manden

Bidens store bagslag