Nyt

Donald Trump har et jernhelbred og havde han levet sundere, ville han blive 200 år. Sådan sagde lægen, der udførte helbredsundersøgelsen på præsidenten, tirsdag.

Trump gav selv udtryk for et ønske om, at også hans kognitive evner skulle tjekkes:

–Alle data tyder på at præsidenten er sund og rask og at han vil fortsætte med at være det gennem hele præsidentperioden. Sagde Ronny Jackson, da han tirsdag gennemgik resultaterne fra Trumps helbredsundersøgelse for pressen i Washington.

– Der er ingen tegn på at han har nogen form for kognitive problemer, fremførte lægen, som også afslørede, at det var Trump selv, der bad om testen af hans kognitive evner. (NTB)

Pressen gik helt amok, da Jackson serverede nyheden for dem. De kunne ikke tro deres egne ører. – Er der ingen tegn på demens? Sagde de med skuffelse i stemmen.- Hvordan kan han være så sund med så usund en måde at leve på?

Genetik, svarede lægen.

Den obligatoriske helbredsundersøgelse, som er Trumps første siden han blev indsat som præsident, blev gennemført ved militærsygehuset Walter Reed fredag. Den viste også at Trump har et blodtryk på 122 over 74 (hvilket er imponerende af en mand på hans alder) og at kolesteroltallet er højere end anbefalet.

Trump var 70 år, da han indtog Det hvide Hus. Det gjorde ham til den ældste person, der nogensinde er valgt til præsident i USA. I dag er han 71 år.

ANNONSE

Sønnen Eric Trump var gæst hos talk- show værten Sean Hannity i nat. Han fortalte, at de selvsamme journalister, som nu vil have hans far erklæret for uegnet til at fungere som præsident, fulgte Trump i begyndelsen af valgkampen. De sad bagerst i flyet og drak Red Bull for at holde sig vågne. Trump kørte dem i sænk. Alligevel skriver de nu, at Trump ikke er sund og rask. De vil vide, hvor meget soft-ice han spiser, hvor meget han ser tv og hvor mange timer han spiller golf.

Kilder: Washington Post og Norske telegrambyrå (NTB).

Foto: Wikipedia Commons

ANNONSE