Tavle

En ting, som muslimer foretrækker ikke at tale om, er islams profet Muhammeds død.

I dette indlæg vil jeg forklare hvorfor.

Koranen bekræfter selv, at Muhammed var en falsk profet på grund af den måde, han døde på.

Jeg vil nu forklare dig, hvordan og hvorfor muslimer helst ikke vil tale om dette emne:

Koranen 69:44-46:

And if Muhammad had made up about Us some [false] sayings, We would have seized him by the right hand; Then We would have cut from him the aorta.

Og hvis Muhammed havde fabrikeret [falske] udsagn om os, ville vi have grebet ham i højre hånd; så ville vi have skåret hans hovedpulsåre af.

Her siger Muhammed selv i Koranen, at hvis han er en falsk profet, der fabrikerer åbenbaringer i Koranen, vil Allah skære hans aorta “hovedpulsåren” af.

Nu ser vi, hvad Muhammed selv siger til sin kone Aisha, da han er døende, i Sahih-Bukhari hadith nummer 4428:

Sahih-Bukhari 4428:

The prophet in his ailment in which he died, used to say «O Aisha! I still feel the pain caused by the food I ate at Khaibar, and at this time, I feel as if my aorta is being cut from that poison.»

Profeten plejede at sige om den sygdom, han døde af : “Åh, Aisha! Jeg føler stadig smerten forårsaget af den mad, jeg spiste i Khaibar, og på dette tidspunkt føles det, som om min aorta bliver skåret over af den gift.”

Muhammed blev forgiftet efter slaget ved Khaibar, som var en jødisk stamme i Medína, og døde langsomt af denne forgiftning. Han angreb denne jødiske stamme i Medína, som var helt uskyldig, fordi han hadede både jøderne og de kristne, fordi de begge afslørede ham som en falsk profet, hvilket han også var.

Han døde ikke en naturlig død, som muslimerne ville have det til. Han blev forgiftet til døde, og han verificerer selv i disse vers i Koranen og haditherne, som er hans egne udsagn, at han var en falsk profet, der fabrikerede åbenbaringer i Koranen.

Emanuel Sarwar er en troende og praktiserende kristen, som er vokset op med islam og har kendskab til både Bibelen og Koranen.

Læs mere fra Emanuel, som gerne vil fortælle mennesker om sine tanker om islam i Vesten.

Det er blasfemi når kristne sier at de har den samme Gud som muslimene – Document

Muslimer må utføre hellig krig på Allahs vegne for å komme til paradis – Document

ANNONSE

Mest læst

Donald Trump er manden

Bidens store bagslag