Nyt

Frankrig slår nu hårdt ned på islamistiske ekstremister, der bor i landet. Da imamen Mahjoub Mahjoubi kaldte det franske flag “satanisk”, blev han udvist et par dage senere.

Franske myndigheder er ved at være trætte af, at islamistiske indbyggere underminerer nationen.

I en meget delt video kalder imamen Mahjoub Mahjoubi det franske flag “satanisk”.

Han sagde endvidere, at flaget har “ingen værdi for Allah”.

Dette var dråben, der fik de franske myndigheder til at handle med det samme, efter at denne imam i lang tid har været ansvarlig for jihadistisk radikalisering i landet.

Samnytt beretter om sagen.

Imamen blev anholdt af politiet, og kun tolv timer senere var imamen ikke længere i landet.

Mahjoub Mahjoubi kom til Frankrig fra Tunesien for 38 år siden og var imam i Ettaouba-moskeen i den lille by Bagnols-sur-Cèze i Sydfrankrig.

I udvisningsbeslutningen fra myndighederne siges det, at imamen har promoveret et intolerant og voldeligt budskab, der tilskynder til adfærd i strid med republikkens værdier.

Det siges også, at hans lære opmuntrede til diskrimination af kvinder, konflikt med det jødiske samfund i landet og jihadistisk radikalisering.

Imamen omtalte også det jødiske folk som “fjenden”.

Vil ikke vige for ekstremisme

Ifølge Frankrigs indenrigsminister Gérald Darmanin er det landets immigrationsreformer, der nu gør det muligt at gennemføre en så hurtig udvisning af denne imam.

Mindre end 12 timer efter hans anholdelse blev han ifølge ministeren deporteret, som tilføjede, at de nye love gør Frankrig stærkere.

“Vi vil ikke vige os,” advarer han.

Franske medier rapporterede, at Mahjoub Mahjoubi blev sat på et fly til Tunesien torsdag aften.

Frankrigs immigrationsreformer har gjort det væsentligt lettere at udvise immigranter, hvis de bliver dømt for forbrydelser eller anses for at udgøre en alvorlig trussel mod offentligheden.

ANNONSE

Mest læst