Tavle

Den israelske regerings nye hjemmeside, der dokumenterer terrororganisationen Hamas’ massakre i det sydlige Israel den 7. oktober, genererede ifølge de israelske forsvarsstyrker betydelig trafik umiddelbart efter lanceringen.

Skæmmende vidnesbyrd

Websted – saturday-october-seven.com – havde mere end 43 millioner visninger efter den første uge.

Webstedet, som indeholder rædselsvækkende videoer og billeder af de begåede forbrydelser, advarer brugerne om at “udvise ekstrem diskretion”. Ud over mordene og kidnapningerne dokumenteres systematisk tortur og seksuel vold.

Webstedet er af hensyn til pårørende, kun tilgængeligt uden for Israel. De fleste besøgende kommer fra USA, Tyskland, England og Canada.

Minder verden om årsagen til krigen

Den blev lanceret dagen før, Sydafrikas sag ved Den Internationale Domstol, hvor Israel er anklaget for “folkedrab” i Gaza, blev åbnet.

Yuval Horowitz, en af ​​skaberne af hjemmesiden, mener, at det er vigtigt at minde verden om, hvordan krigen i Gaza startede.

– Som tiden går, bliver det endnu vigtigere at huske, hvordan krigen startede. Det er afgørende for global legitimitet at minde offentligheden om, hvad der virkelig skete den 7. oktober. Ved hjælp af hjemmesiden gør vi forbrydelserne direkte tilgængelige for offentligheden.

Jentene jeg møtte i tunnelene: En 17 år gammel jødisk jente forteller sin historie

 

 

Køb Processen mod Israel fra Document Forlag!

Køb «Clash between civilisations?»!

ANNONSE

Mest læst

Donald Trump er manden

Bidens store bagslag