Tavle

Den russiske forfatter Alexander Rybin (39) er blevet fundet død i en vejgrøft uden for Mariupol i Ukraine uden tegn på noget kriminelt. Alle hans ejendele er intakte. Men måske netop dette indikerer, at det er en unaturlig død. Det beviser i hvert fald ikke det modsatte.

For kort tid siden blev redaktøren af ​​kanalen Kuban, Zoya Konovalova, fundet død, og der er mistanke om forgiftning.

De russiske sikkerhedstjenester er gode til at efterligne naturlig død så overbevisende, at det er svært at fastslå dødsårsagen.

Rybin har været i Mariupol, siden russerne erobrede byen i foråret 2022. Rybin opdagede, at byen led af massiv korruption. Pengene, der skulle gå til genopbygning, blev stjålet.

Rusland-ekspert Rebekah Koffler siger, at russerne ikke vil efterlade spor, hvis de har taget ham væk.

“Hvad vi også ved, er, at de såkaldte ‘våde affærer’, et udtryk, der bruges om målrettede attentater, er et håndværk af russisk efterretningstjeneste, der bruges til at eliminere modstanderne af regimet,” forklarede Koffler. “Vi ved også, at disse operatører er ekstremt dygtige til at få deres ofres død til at se naturlig ud.”

“Om Rybin var sådan et offer for et målrettet attentat vil sandsynligvis forblive et mysterium,” argumenterede hun.

“What we also know for a fact is that the socalled ‘wet affairs,’ a term used for targeted assassinations, is a tradecraft of Russian intelligence used to eliminate the opponents of the regime,” Koffler explained. “We also know that these operatives are extremely skilled at making their victim’s death look natural.”

“Whether Rybin was such a victim of a targeted assassination will likely remain a mystery,” she argued.

https://www.foxnews.com/world/ russisk-journalist-der-kritikerede-putins-admin-gigantisk-korruption-fundet-død

 

Køb billetter til læsermødet med Mikael Jalving stærk>!

< /a>

ANNONSE