Kopierede/fra hoften

En gruppe, der kalder sig “Vi har det godt” ønsker at bygge en moské for hver koran, som “blasfemikerne” brænder. Gruppen har allerede samlet penge ind til en moské i Vimmerby by, og 100 nye er på dagsordenen.

Det fik Jimmie Åkesson til at reagere på SD’s landsmøde i weekenden. Han ønsker, at moskeer rives ned, hvor hadefulde budskaber spredes. Men han siger ikke noget om, hvordan han vil kontrollere de budskaber, der spredes, på arabisk.

“Vi er nødt til at begynde at konfiskere og nedrive moskeer, hvorfra antidemokratisk, antisvensk, homofobisk, antisemitisk eller generel desinformation om det svenske samfund spredes,” sagde Jimmie Åkesson bestemt til sine partifæller.

Og som om det ikke var nok, udtalte han også, at “kupler, halvmåner og andre attributter, som tjener som islamistiske monumenter,” skal renses ud af de svenske byer.

Statsminister Ulf Kristersson var ikke informeret, og skal være gået i loftet, da han hørte talen.

Hvem afpresser hvem?

Muslimerne har udsat Sverige for en terrortrussel, som der er al mulig grund til at tage alvorligt. De lover at bygge flere moskeer som reaktion på koranafbrændinger, så der kommer endnu mere islam i Sverige. SD er det eneste parti, der vil gøre noget ved det. Mere islam er ikke, hvad svenskerne ønsker.

ANNONSE

Men i stedet for godkendelse møder Jimmie Åkesson modstand fra den regering, som hans parti støtter.

Kristersson tør ikke gøre noget ved, at islam breder sig som svampe efter regn. Det er nemmere at give slip på Åkesson.

Sverige har et demokratisk problem.

https://www.berlingske.dk/internationalt/100-nye-moskeer-er-paa-tegnebraettet-i-svenske-byer-det-vil

ANNONSE

Mest læst

Donald Trump er manden