Nyt

Næste weekend begynder den årlige Oktoberfest. Antallet af voldtægter i Bayern er steget med næsten halvtreds procent i år og politiet forbereder sig på skærpede sikkerhedstiltag ved ølfesterne. Antallet af voldtægtsmistenkte indvandrere er steget med 90 procent i år, sagde Bayerns indenrigsminister Joachim Herrmann.

6 millioner mennesker deltager i Oktoberfesten og man er naturligvis bekymret for jihadangreb. Her er der både alkohol, traditionelle kjoler med dybe udringninger, glade mennesker og alt det andet, som jihadister mener kvalificerer til jihad-drab.

Hvor længe kan de tyske piger gå med deres traditionelle dirndl?

Sidsteweekend blev en nigeriansk asylsøger på 34 år arresteret for at have voldtaget en kvindelig jogger i Riedering uden for Rosenheim i Bayern. Det var kun få dage efter den brutale voldtægt af en anden jogger i Leipzig. Hun måtte nødopereres. Politiet gik ud og advarede tyske kvinder mod at jogge alene.

ANNONSE

Angela Merkel kalte voldtægten i Riedering for et «trist tilfælde» og lovede at øge sikkerheden i Tyskland. «Vi vil skærpe straffene der, hvor det er nødvendigt og vi vil gøre det for at hjælpe ofrene og beskytte folket mod kriminalitet», sagde hun.

En gruppe demonstranter svarede Merkel med pipekoncert.

The Times

ANNONSE