Nyt

Tre syriske immigranter er sigtet for gruppevoldtægt af en mindreårig svensk pige. Dette rapporteres af Samnytt og Fria Tider.

To 17-årige tvillinger og en 18-årig – alle fra Syrien – er sigtet for grov voldtægt af en mindreårig pige på et offentligt toilet i Linköping. Gruppevoldtægten blev begået den 18. september 2022 i Linköpings bypark Trädgårdsföreningen.

Ifølge anklageskriftet skal de tre arabere på skift have voldtaget pigen. Anklageren mener, at forbrydelsen skal vurderes som alvorlig, fordi tre personer overfaldt offeret. Gerningsmændene låste også døren til toilettet for at forhindre ofret i at flygte.

En af tvillingerne bed offeret i brystet. Den anden instruerede broderen “i, hvordan dele af voldtægten skulle udføres”, står der i retssagen.

En af voldtægtsmændene filmede og tog billeder af pigen, mens hun blev voldtaget. Det betyder, at han ud over grov voldtægt også er sigtet for børnepornografi.

Pigen blev “forvoldt skade, smerte, rødme og blødning” fra gruppevoldtægten.

Alle de tiltalte er fra Syrien, men kom til Sverige under den store bølge af migranter. Ifølge den svenske skattemyndighed fik de svensk statsborgerskab i maj og juni 2022.

På trods af, at de har fået tildelt svenske pas, har alle tre tiltalte gerningsmænd brug for en tolk på arabisk. Da de nu er blevet svenske statsborgere, er det dog umuligt at udvise dem i henhold til gældende svensk lovgivning.

ANNONSE

Hovedforhandlingen i sagen afholdes i Linköpings byret i januar 2024.

Det er den anden gruppevoldtægt i Linköping, der er blevet behandlet af byretten i det seneste halve år. I september blev tre somaliske mænd i 20’erne idømt fem års fængsel hver for blandt andet at have voldtaget en 16-årig pige i Linköping. Også i dette tilfælde er gerningsmændene blevet svenske statsborgere.

Sverige: Syrer voldtok 13-åring til hun «blødde voldsomt fra kjønnsorganene»

https://www.document.no/2023/10/28/nesten-tre-av-four-kriminelle-domt-til-utvisning-til-syria-blir-vaerende-i-sverige/

Køb “How the Authority bluffed us” af Robert Malone her!”

ANNONSE

Mest læst

Donald Trump er manden