Kommentar

I et nyligt interview advarer kardinal Gerhard Müller om, at globalisterne bruger masseindvandring som et våben til at tilintetgøre landenes nationale identitet. Fra 2012 til 2017 var Müller kardinalpræfekt for den katolske troskongregation og dermed vogteren af den katolske kirkes rettroenhed. Det er altså ikke nogen ubetydelig skikkelse, som nu tager bladet fra munden.
”Masseindvandring handler ikke om at hjælpe mennesker, men om at ødelægge den nationale identitet”, fortæller Müller til LifeSiteNews. ”De siger, at national identitet er nationalisme, som har været skyld i alle krige, så de siger, at de er modstandere af nationalisme, men i virkeligheden er de modstandere af nationen.”
”De vil have, at enhver bliver komplet isoleret og ikke forbundet af sprog, kultur, familiebånd eller af et land, hvor de føler sig hjemme”, erklærer Müller.
”De vil tilintetgøre alt dette. De vil have, at alle bliver atomiserede, uden kulturelle eller religiøse rødder eller identitet.”
I denne uge har det italienske indenrigsministerium meddelt, at antallet af migranter i 2023 ligger 143 pct. over 2021. Dette til trods for, at landet nu har fået en regering, der gik til valg på at begrænse tilstrømningen.
57 pct. af alle de op mod 270.000 immigranter, der i 2023 er ankommet til Europa, er endt i Italien.
Ifølge kardinal Müller er denne massetilstrømning ingen tilfældighed, men bliver aktivt fremmet af dem, der vil destabilisere vestlige nationer.
Et oplagt eksempel på en, der vil nationalstaterne til livs, er den venstreekstremistiske multimilliardær, George Soros, som bliver anklaget for at ville bruge massetilstrømningen til at udtynde Europas etniske kulturer og erstatte dem med en formløs blanding.
Ifølge Ungarns premierminister, Viktor Orban, har Soros’s organisation betydelig indflydelse i Det Europæiske Parlament og andre EU-organer, og målet er at bygge et Europa med blandede befolkninger og således underminere Ungarns selvstændighed.
Orban siger også, at ”Soros-imperiet” har en liste over ”pålidelige allierede” i Parlamentet og andre EU-organer, som vil fremme hans projekt med åbne grænser.
Ifølge kardinal Müller er den katolske kirke blevet medskyldig i at fremme en globalistisk dagsorden, som han betragter som fjendtlig mod kristendommen. Kirken er ikke bare blevet kørt over, men vendt op og ned, siger Müller, som mener, at det er kirkens opgave at føre an i kampen mod negativisternes og nihilisternes ødelæggelse af menneskeheden.
ANNONSE