Nyt

Pave Frans har ingen problemer med den vågne ideologi og har disciplineret biskopper, der gør modstand. Men det ser kun ud til at øge modstanden. Den tyske kardinal Gerhard Müller tøver ikke i et interview med lifesitenews: Migration handler ikke om at hjælpe dem i nød. Formålet er at ødelægge nationalstaterne.

“Masseindvandring handler ikke om at hjælpe mennesker, men om at ødelægge den nationale identitet,” sagde Müller. “De siger, at national identitet er nationalisme, som har forårsaget alle krigene, så de siger, at de er imod nationalisme, men de er virkelig imod nationen.”

“Hvis nationalisme er årsagen til krige, må vi spørge, hvem der finansierer krigene, og hvilke interesser der ligger bag dem.”

“De ønsker, at alle skal være fuldstændig isolerede og ikke forbundet af sprog, kultur, familiebånd eller et hjemland, hvor man føler sig hjemme,” fortsatte Müller.

“De ønsker at ødelægge alt det. De ønsker, at alle skal atomiseres, uden kulturelle og religiøse rødder og identitet,” konkluderede han.

Det er et tegn i tiden, når en kardinal holder så tydelig en tale. Han ved, at han taler for mange.

Der ligger næppe godhed bag, når man importerer millioner med en fremmed kultur og religion. Resultatet er synligt for alle. Ikke desto mindre fortsætter man.

En anden person, der har læst og forstået manuskriptet, er Viktor Orban.

Orbán sagde også, at “Soros-imperiet” fører en liste over “pålidelige allierede” i Europa-Parlamentet og andre EU-organer for at fremme deres dagsorden for åbne grænser. Han har konsekvent argumenteret for, at hvert EU-medlemsland har ret til at styre sin egen immigrationspolitik og ikke til at blive dikteret af Bruxelles.

“En gruppe af Europas intellektuelle og politiske ledere ønsker at skabe et blandet samfund, der fuldstændig vil ændre kontinentets kulturelle og etniske identitet og kristne natur inden for få generationer,” sagde Orbán.

ANNONSE

Müller er ikke hvem som helst i kirken. Han har tidligere ledet Office of Doctrinal Truth fra 2012 til 2017.

I sit interview i den forløbne uge beklagede kardinal Müller, at den katolske kirke har været medskyldig i at presse den globalistiske dagsorden på trods af dens iboende fjendtlighed over for kristendommen.

Kirken “bliver ikke bare kørt over, den bliver vendt på hovedet,” sagde han. For at globalisterne skal have succes, skal Kirken “løbe i samme retning.”

“Men Kristi Kirke er frelsens sakramente for verden og fortrop mod menneskehedens selvdestruktion af negativister og nihilister,” sagde han.

Müller adresserede også abort, som er blevet et mere udbredt fænomen, der tager livet af levedygtige børn. Han knyttede det til et nyt tema, der er dukket op: Den globale elite ønsker at reducere jordens befolkning. Der er alt for mange mennesker i deres øjne. Det er tanker, der har fået øget opbakning. Eliten er allerede i gang med at “udtynde” befolkningen. Vaccinerne kan ses i dette lys.

Müller mener også, at eliten begår et “folkedrab” ved at fremme abort og eutanasi.

Den tyske kardinal sagde, at mange globalister mener, at der er “for mange” mennesker på Jorden som forårsager “klimaskade”.

Et snedigt argument

Globalisterne bruger nazistiske anklager helt bevidst til at ødelægge mennesker. I virkeligheden er det dem, der bevæger sig mod nazistiske former, det være sig abort, eutanasi og dominanstænkning.

“Og på samme tid bliver enhver, der kritiserer dette, kaldt en nazist af dem, der selv fremmer den morderiske nazistiske ideologi om ‘might makes right’… Det folkedrab, der nu udføres, beskyttes gennem propaganda ved at sidestille dets kritikere med de mennesker, der begik folkedrabet i fortiden,” tilføjede kardinalen.

“Perversionen af ​​deres logik er at fremstille ofrene som gerningsmændene. Hvad er affolkningsprogrammet andet end en plan for at reducere mennesker gennem vold?”

Müller forklarede, at den “nazistiske” anklage ofte bruges som et “magtinstrument” til at undertrykke dissens.

Metoden er velkendt fra vores egen andedam. Nogen har udviklet det og sørget for, at det breder sig. Dette sker ikke tilfældigt i hele Vesten.

Konservative i USA siger, at demokraterne opfører sig som kommunister. Det er svært for europæerne at forstå. Skal superkapitalister – de rigeste stemmer Demokraterne – kunne være kommunister på samme tid?

Den tidligere præfekt for Congregation of the Doctrin of the Faith (CDF) sagde, at det globalistiske system er en blanding af kapitalisme og kommunisme. Vestlige globalister er kapitalister med en “socialistisk tankegang”, ifølge Müller.

“I dette system er totalitarisme smeltet sammen med materialisme,” sagde han.

“Og den, der har flest penge, er ved magten og kontrollerer og betaler medierne.”

Müller sagde, at det er veldokumenteret af pålidelige kilder, at en af ​​de store tyske aviser, Der Spiegel, delvis er finansieret af lovforslaget & Melinda Gates Foundation.

I område efter område ser vi et sammenbrud af menneskelig værdighed og integritet. Det værste er seksualisering og pornificering af børn og unge. De er ødelagt.

Desuden påpegede han, at børn bliver seksualiseret i en tidlig alder for at gøre dem afhængige og medgørlige.

“Seksualisering generelt og den tidlige barndoms seksualisering i særdeleshed bliver brugt til at holde folk stille,” sagde Müller. “De bruger seksualitet som et stof.”

Det er de samme kræfter, der holder grænserne åbne og driver sexhandel. Sporene er ret tydelige. Biden-familien har tjent penge på sexringe, og Hunter har udnyttet dem.

Derfra går der lige linje til transkultur og undervisning i afvigende seksuel adfærd som noget normalt helt ned i 4. klasse.

 

 

https://www.lifesitenews.com/news/exclusive-cardinal-muller-says-mass-migration-is-being-used-to-destroy-national-identities/?utm_source=popular

 

https://www.breitbart.com/immigration/2023/12/10/former-vatican-chief-globallistik-masse-migration-ødelægge-national-identitet/

 

Køb “Europas mærkelige død” her.

 

Køb The Psychology of Totalitarianism her! Køb e-bog her!

 

ANNONSE

Mest læst

Donald Trump er manden

Bidens store bagslag