Kopierede/fra hoften

EU’s udenrigspolitiske chef Josep Borrell sammenligner bombningen af ​​Gaza med bombningen af ​​tyske byer under Anden Verdenskrig og siger, at Israels er værre. Det lyder som en fortsættelse af udsagnet om, at israelerne behandler palæstinenserne, som nazisterne behandlede jøderne.

Det er en vild udtalelse, der bekræfter, at Europa er besat af at sætte jøderne i deres sted. Men israelerne lader sig ikke undervise af en politiker som Borrell. De har set for mange af dem. Hvad Borrell gør er at bekræfte, at Europa genoptager gamle taktikker: jøderne skal tages.

Situationen i Gaza er katastrofal, med større ødelæggelse end hvad Tyskland oplevede under Anden Verdenskrig, siger EU’s udenrigschef Josep Borrell.

Israels svar på Hamas’ terrorangreb den 7. oktober har ført til et utroligt antal civile ofre, sagde Borrell efter at have været formand for et møde mellem EU’s udenrigsministre i mandags.

– Menneskelig lidelse er en hidtil uset udfordring for det internationale samfund. Antallet af civile ofre er mellem 60 og 70 procent af det samlede dødstal, siger Borrell.

Israels bombning af Gaza har ført til, at store dele af enklaven er blevet reduceret til murbrokker.

– Ødelæggelsen af ​​bygninger i Gaza er endnu større end de ødelæggelser, der blev påført tyske byer under Anden Verdenskrig, forholdsmæssigt, fortsætter Borrell. (NTB)

Både medier og politikere har givet sig til at stole på de tal, der kommer fra sundhedsmyndighederne i Gaza. De er fra Hamas. Er der nogen grund til at tro, at de er korrekte? Hamas har åbenbart en klar interesse i at tale de civile tab op.

ANNONSE

Når det kommer til Anden Verdenskrig, er der hårrejsende sammenligninger: De allierede bombede Dresden og Hamborg. Klokken var omkring 40-50.000 på en nat, ingen ved det med sikkerhed. Borrell burde skamme sig. Hvad hjertet er fuldt af, flyder munden over af: Jødehad.

 

 

ANNONSE