Nyt

En newzealandsk statistiker ved navn Barry Young blev søndag anholdt for “med uærlig hensigt” at have fået adgang til covid-19 sundheds information, som han “afslørede og misbrugte uden tilladelse”.

NZ dækker over vaccine dødsfald

Young (56) fik angiveligt adgang til data i det offentlige sundhedsagentur “Te Whatu Ora” og downloadede “uærligt” en terabyte data. Young offentliggjorde de oplysninger, han mente, understøttede påstande om, at New Zealand online dækkede over vaccine dødsfald.

Ifølge Te Whatu Oras CEO, Margie Apa, er Youngs påstande misinformation.

– Det denne person påstår om vacciner er fuldstændig forkert, han er dårligt informeret og det bekræftes af hans kommentarer. Personen har ingen klinisk baggrund, eller ekspertviden om vacciner og ser ud til at have til hensigt at sprede misinformation.

– Bekymrende

New Zealands sundhedsminister Shane Reti kommenterede også data lækagen og kaldte den “bekymrende”.

– Vi tager vores datasikkerhed meget alvorligt og er meget skuffede over dette grove tillidsbrud og spredningen af ​​skadelig misinformation, siger Reti, der omtaler manden som en “konspirationsteoretiker”.

Young står over for op til syv års fængsel. Da han ankom til Wellington District Court, rejste de tilstedeværende tilhængere sig og klappede ham ind, hvilket generede dommeren nok til at true med at sende mængden ud af retssalen.

Dansk parallel

Barry Youngs “forbrydelse” kan ved første øjekast synes at være, at han som statistiker har afdækket åbenlyse ligheder med det, der fremgik af en dansk undersøgelse, hvor det blev påvist, at Pfizer jævnligt udsendt mindre partier af særligt dødelige vacciner.

ANNONSE

Danskerne satte ikke deres forskere i fængsel, men de lukkede deres kæft ved ikke at nævne undersøgelsen:

Dansk studie: Pfizer sendte jevnlig ut mindre partier med særlig dødelige vaksiner

 

 

Forudbestil “Hvordan myndighederne bluffede os” af Robert Malone!</ a>

Køb “Dumhetens Anatomy” af Olavus Norvegicus!

ANNONSE

Mest læst

Donald Trump er manden