Nyt

Mere end 100.000 mennesker deltog i en demonstration mod antisemitisme i London. Det er den største demonstration af denne art siden 1936. Israelske flag og plakater gjorde sig bemærket i den britiske hovedstad.

Tidligere premierminister Boris Johnson deltog sammen med sin kone Carrie og deres nyfødte barn Frank.

Marchen, der varede 90 minutter, var en reaktion på anholdelsen af ​​18 anti-israelske demonstranter efter lørdagens pro-palæstinensiske demonstration i London, hvor antisemitiske bannere og plakater var udbredt.

Andre britiske berømtheder deltog også i demonstrationen i dag, skriver Daglig post.

Ifølge The Times, blev “manden hvis navn kan ikke nævnes”, lad os kalde ham Voldemort, også anholdt under dagens demonstration.

“Voldemort” er blevet arresteret og “tåregasset” efter at have forsøgt at slutte sig til fronten af ​​en større march mod antisemitisme i London.

Boris Johnson talte med GB News efter demonstrationen. Han syntes, det var trist, at sådan en demonstration overhovedet var nødvendig.

Det er meget trist, at denne march overhovedet skal finde sted. Det, vi alle gør her, er at vise solidaritet med det jødiske folk, og det er nødvendigt.

Desuden sagde Johnson, at reaktionerne efter terrorangrebet den 7. oktober i London og andre steder i verden er en genopblussen af ​​antisemitisme.

Siden den 7. oktober har der været et meget ejendommeligt svar fra mange dele af verden, inklusive, jeg er ked af at sige, i London. Det, vi har set, er antisemitismens genopståen og manglende fokus på Hamas’ forfærdelige terrorbegivenheder.

En talsmand for Campaign Against Antisemitism sagde, at London er blevet som en no go-zone for jøder. Jøder føler sig ikke trygge i den britiske hovedstad.

Antisemitisk motiveret kriminalitet er steget dramatisk siden den 7. oktober. Immigrationsminister Robert Jenrick siger, at dette viser, at Storbritannien oplever et moralsk fald, og at nok er nok.

Antisemitisme er en plet på vores land, det er moralsk forfald. Nok er nok.

I lørdags råbte tusindvis af demonstranter, der tilsyneladende støtter Hamas, fra floden og til havet, en opfordring til at slette Israel af kortet én gang for alle.

Andre sammenlignede Israel med Hitler, mens en pro-Hamas demonstrant blev arresteret for at bære et nazistisk symbol på en plakat.

Flere bar grønne Hamas-pandebånd, så der ikke skulle være tvivl om, hvem de støttede.

Som nævnt var der mange aktører, der deltog i søndagens demonstration for at vise, at de var imod antisemitisme, heriblandt Eddie Marsan, der selv ikke er religiøs.

Men Marsan kunne ikke forstå, hvordan folk i London kunne undgå at fordømme Hamas efter grusomhederne den 7. oktober, selvom de også følte bekymring for Gazas civilbefolkning.

Ansatte fra BBC blev nægtet at deltage i demonstrationen mod antisemitisme, da dette kunne opfattes som “partisk”. Interessant nok fra en skattefinansieret kanal, der for nogle år siden lavede børne-tv, hvor børnene blev lært, at der er 100 forskellige køn.

Køb Processen mod Israel fra Document Forlag!

Forudbestil “Hvordan myndighederne bluffede os” af Robert Malone her!”

ANNONSE

Mest læst

Donald Trump er manden