Nyt

Londons politi får kritik efter at have fjernet plakater, der viser israelske gidsler, der blev bortført under Hamas’ terror den 7. oktober, fra skodderne på et apotek i den nordlige bydel Edgware.
Politiet siger selv, at formålet med at fjerne plakaterne er at “undgå at fremkalde spændinger” i lokalsamfundet, skriver Daily Mail.
Plakaterne, der blev sat op lørdag aften, siges at have været en form for “repressalier”, efter at lederen af ​​Cullimore Chemist-apoteket, Haasan Khan, videresendte et opslag på X (Twitter), hvori en tidligere ansat angiveligt havde henvist til israelsk militær som “beskidte dyr”, og opfordrede Iran og Hizbollah til at blive involveret i konflikten – og Allah til at udslette dem.
Khan har siden undskyldt for retweetet på vegne af apoteket.
Folk i distriktet, hvor der bor mange jøder, reagerer kraftigt på politiets handlinger, også set i lyset af, at politiet ikke har slået ned på islamister, der opfordrer til jihad under pro-palæstinensiske demonstrationer, rapporterer Daily Mail.
En slægtning til et af de israelske gidsler siger, at han føler desperation over fjernelsen af ​​plakaterne:
Adam Ma’anit, hvis fætter er blandt de savnede, sagde, at han føler en “bølge af fortvivlelse”, hver gang han ser folk rive plakaterne ned.
Ma’anit hævdede, at “der er intet had på plakaterne”, og at de kun bliver brugt til at “fremhæve situationen for gidslerne”, som blev taget under angrebet den 7. oktober.
“Vi vil gerne minde folk om, at børn, ældre, handicappede, ja babyer holdes som gidsler af Hamas,” sagde han til The Independent.Dem, der river plakaterne ned, bringer til tavshed en af ​​de eneste måder, hvorpå vi har været i stand til at holde deres situation frisk i folks bevidsthed. De bringer til tavshed vores lidelse og smerte. Det er dybt bekymrende at politiet er en del av det. “
Den kendte forfatter, journalist og samfundsdebattør Douglas Murray reagerer også:

ANNONSE