Nyt

Den israelske hær overvåger konstant Hamas. I dag har de offentliggjort en samtale mellem to Hamas-terrorister om den raket, som Palæstinensisk Islamisk Jihad sendte op fra Gaza for at angribe Israel, men som gik forkert ned og i stedet ramte hospitalet.

“De siger, at (raketten) tilhører Palæstinensisk Islamisk Jihad. Er det fra os? spørger et Hamas-medlem i klippet leveret af Israels militære efterretningstjeneste. “Det ser sådan ud,” svarer den anden. ‘Den fejlede og faldt på dem… Gud velsigne – kunne den ikke have fundet et andet sted at eksplodere?’

Palæstinensisk Islamisk Jihad er en separat og uafhængig jihadistgruppe i Gaza.

Israel offentliggjorde også et radarkort over palæstinensiske islamiske jihad-raketangreb (kaldet Islamisk Jihad af NTB), samt en video af det øjeblik, hvor en raket angiveligt var på vej mod Israel fra Gaza pludselig ændrer kurs, før den bryder i flammer.

Det er ikke usædvanligt, at Hamas’ raketter ikke når deres tilsigtede mål i Israel. Omkring en tredjedel nedbryder fejl i Gaza.

Daily Mail

ANNONSE