Kopierede/fra hoften

Hamas’ leder Ismail Haniyeh siger, at de i årevis er blevet ærekrenket og bagvasket:

– Selv vores egen fornægtede virkelighed. 7. oktober var virkeligheden. Vi bør holde fast og bygge videre på sejren den 7. oktober, vi har tiden på vores side.

Hjælp til Hamas er økonomisk jihad

Om hjælp til Hamas siger Haniyeh:

– Det er ikke humanitær bistand, men “økonomisk jihad”.

Hamas’ leder Ismail Haniyeh talte ved en konference arrangeret af International Union of Muslim Scholars i Doha, Qatar, om islamiske lærdes rolle i kølvandet på den 7. oktober.

Det kan være værd at lytte til, hvad der faktisk bliver sagt af islamiske ledere. Nedenfor følger et noget koncentreret ekstrakt.

Talen blev sendt på Al-Jazeera den 9. januar.

Haniyeh bekræftede, at donationer til Gaza ikke er humanitær bistand, men “økonomisk jihad”. Han udtalte endvidere, at “tiden er inde for sværdets jihad”.

– Der er verbal jihad, tungens jihad, men nu er tiden kommet til sværdets jihad. Dette er kampen for Jerusalem og Al-Aqsa-moskeen, ikke kampen for det palæstinensiske folk eller Gaza.

– Befolkningen i Gaza danner vores frontlinje for forsvar og angreb. De er der ikke kun for at forsvare, men også for at angribe. Vi må ikke lade dette øjeblik glide væk. Der er meget få historiske øjeblikke som dette. Hvis det glipper, ved vi ikke, hvor mange årtier der vil gå, før sådan et øjeblik vender tilbage.

Meningen på sin side

– Vi har tiden på vores side. I begyndelsen af ​​denne aggression tøvede nationerne med at hejse det palæstinensiske flag. Men det har ændret sig. Hvorfor har det ændret sig? På grund af palæstinensernes standhaftighed. Uden den ville verdens samvittighed være knust.

– Islamiske lærde kan møde embedsmænd fra deres lande – regeringsmedlemmer, politiske partier, civilsamfundet, institutioner. De kan lede masserne i protester. De kan besøge andre lande og tale om Palæstina, Jerusalem, Gaza og behovet for at stoppe Israels aggression.

– Jihad med dit liv og dine penge

– Islamiske lærde kan opfordre til at donere penge. Kære brødre og søstre, lad os kalde det “økonomisk jihad”. Nation of Islam giver ikke “donationer”. Det er ikke et humanitært spørgsmål, det er økonomisk jihad. Vi bør genoplive den islamiske forestilling om at føre jihad med sit liv og penge.

For dem, der ikke har fanget denne video af en af ​​Hamas’ mest generøse donorer, vedhæfter vi den:




 

 

Vi sælger bøger af Hege Storhaug! Både enkeltvis og som bogpakke til en god pris.

ANNONSE

Mest læst