Kommentar

Så kender vi Tyskland igen. Ligesom de nazistiske brunskjorter i 1930’erne terroriserede jøder og demokratisksindede, kan landet nu bryste sig af Antifa, de såkaldte ”antifascister”, der optræder som de globalistiske magthaveres tæskehold og jævnligt overfalder og intimiderer tilhængere af det indvandringskritiske parti, Alternative für Deutschland (AfD).
Det seneste offer for den venstrefascistiske terror er AfD’s leder, Tino Chrupalla, som i går blev kørt på hospitalet i den sydtyske by, Ingolstadt, efter at være blevet angrebet af Antifa-folk. Ifølge de foreløbige oplysninger er han blevet stukket med en gift-kanyle. En kanyle blev fundet på gerningsstedet.
Den seneste melding fra AfD går ud på, at Chrupallas tilstand er alvorligere end først antaget. Ifølge Forbundsdagsmedlem for AfD, Petr Bystron, er formanden uden for bevidsthed.
Chrupallas medformand, Alice Weidel, har i flere dage været under jorden efter mordtrusler.
En af AfD’s kandidater, Andreas Jurca, blev i august overfaldet i Augsburg, og forbundsdagsmedlem og AfD’s viceordfører i Forbundsdagen, Beatrix vom Storch, er blevet overhældt med afføring.
Alternative für Deutschland står i øjeblikket til 23 pct. af stemmerne på nationalt plan og er dermed Tysklands mest populære parti, og den 3. oktober var der i Berlin en kæmpedemonstration til støtte for AfD. Magthaverne har derfor optrappet deres angreb på AfD, og myndighederne lader forstå, at de overvejer at forbyde det.
Også Tysklands private sektor deltager i angrebene på AfD. Postbank, som er en afdeling af Deutsche Bank, har slettet Chrupallas konto med den begrundelse, at han er AfD-medlem.
Samtidig hjælper forbundsregeringen med at fremme masseindvandringen til Europa. En radiostation i Genua meddeler, at der i øjeblikket er otte tyske NGO-skibe i Middelhavet, som er beskæftiget med at opsamle migranter og fragte dem til Italien. Disse NGO’er får økonomisk støtte fra den tyske regering.
ANNONSE