Tavle

Gruppevoldtægter nåede endnu en ny rekord i Tyskland i 2022. Så blev der i gennemsnit registreret mere end to gruppevoldtægter om dagen. Det rapporterer Remix News.

Tallene er offentliggjort af den tyske regering efter en anmodning om oplysninger fra partiet Alternativ for Tyskland (Alternative für Deutschland, AfD).

Dataene viser, at det registrerede antal gruppevoldtægter i Tyskland i år 2022 var 789. Det svarer til mere end to gruppevoldtægter om dagen i løbet af året. I 2017 blev der registreret 380 gruppevoldtægter. Der er således sket en kraftig stigning i sådanne forbrydelser de seneste år, efter at Merkel-regeringen i 2015 og 2016 lukkede et stort antal primært muslimske migranter ind.

50 procent af alle gruppevoldtægter i Tyskland begås af udlændinge, som udgør 14 procent af befolkningen. Remix News har tidligere rapporteret, at personer med indvandrerbaggrund, eller endda dem med dobbelt statsborgerskab, der tæller næsten 4 millioner mennesker, er opført som “tyske” i statistikken.

Det er derfor ikke klart, hvor stor en procentdel af disse voldtægter, der blev begået af etniske tyskere. Mange af de bedst dokumenterede gruppevoldtægter har til gengæld involveret udenlandske mænd med tyske kvinder som ofre.

ANNONSE

Partiet Alternativ for Tyskland (AfD) peger på, at disse tal endnu en gang dokumenterer, at der er en direkte sammenhæng mellem masseindvandring og sammenbruddet af den indre sikkerhed. Forsøg på at afvise en sammenhæng mellem immigration og kriminalitet er løgn. De vigtigste oprindelseslande for udlændinge mistænkt for gruppevoldtægt var igen Syrien og Afghanistan.

Samme tendens kan man se i lande som Danmark, Norge, Sverige og Finland. Selv den svenske statskanal SVT har indrømmet, at størstedelen af ​​de voldtægtsdømte i Sverige er født i udlandet. Næsten alle gruppevoldtægter i landet begås af udenlandske mænd. Ikke desto mindre blev professor Kristina Sundquist og hendes kolleger stærkt kritiseret, fordi de bekræftede det samme i en undersøgelse.

I Italien er migranter ansvarlige for næsten halvdelen af ​​alle voldtægter. Østrig har også rapporteret lignende tal.

ANNONSE