Nyt

I 2021 blev der registreret 677 gruppevoldtægter i Tyskland, altså i gennemsnit knap to gruppevoldtægter pr. dag. Antallet af gruppevoldtægter er mere end fordoblet på tre år:

Det fremgår af et svar givet af den tyske regering på et spørgsmål fra forbundsmedlem Stephan Brandner (AfD), skriver avisen Junge Freiheit.

I 2021 blev der registreret 677 gruppevoldtægter, og i 462 tilfælde blev mistænkte identificeret. I 2018 var der omkring 200 sådanne forbrydelser.

Næsten halvdelen af ​​de mistænkte havde ikke tysk statsborgerskab:

Det her handler om “kriminalitet og kriminelle, der er blevet importeret”, siger en oprørt Brandner.

“Andelen af ​​registrerede mistænkte, som ikke er tyske, er 47 procent, mens andelen af ​​udlændinge i Tyskland er omkring 13 procent.” Kun tysk statsborgerskab er registreret i statistikken. Der tages ikke hensyn til de mistænktes etniske baggrund eller andet statsborgerskab.

Efter AfD-repræsentantens opfattelse er over halvdelen af ​​gerningsmændene reelt udenlandske, skriver Junge Freiheit.

Antallet af gruppevoldtægter og andelen af ​​udenlandske gerningsmænd er steget voldsomt siden 2015, oplyser den tyske avis.

Omkring en million migranter ankom til Tyskland fra Mellemøsten det år, da premierminister Angela Merkel åbnede landets grænser på grund af krigen i Syrien.

ANNONSE