Kopierede/fra hoften

Det kommer måske som en overraskelse, fordi Donald Trump i årevis blev beskyldt for at være russisk agent. Man husker den såkaldte ”Russia collusion” – den påståede sammensværgelse mellem Trump og Putin, der i medierne blev fremstillet som den skinbarlige sandhed. Det mener de vist nok stadig i Danmarks Radio.
Derfor skal vi ikke forvente, at DR eller andre danske medier vil lægge særlig vægt på Putins nyeste udtalelser om amerikansk politik til mediet Rossiya 1 TV. Her fortæller Kremls stærke mand, at Joe Biden er bedre for Rusland end Donald Trump. Måske tænker han på, at det var under Bidens præsidentskab, at han så sit snit til at invadere Ukraine. Det turde han nok ikke, da Trump sad i Det Hvide Hus.
Putin benytter lejligheden til at afvise den almindelige antagelse om Bidens svækkede åndsevner. Det har intet på sig, siger den russiske diktator, som fik et godt indtryk af den senile præsidents kognitive tilstand, da han mødte ham i Schweiz for nogle år siden.
Putin har sikkert også med glæde bemærket Biden-administrationens energiske bestræbelser på at underminere USA ved hjælp af uhindret masseindvandrig, woke-politik og eksplosiv gældsætning.
Hvem kan fortænke en enehersker i at glæde sig, når hans modstander er i færd med at begå selvmord?
ANNONSE

Mest læst

Donald Trump er manden

Bidens store bagslag