Kommentar

Langt om længe kan det amerikanske Department of Energy fortælle, at covid efter alt at dømme blev produceret i et laboratorium i Wuhan. Adskillige videnskabsmænd har hele tiden påpeget, at den særlige virus ganske enkelt ikke kan være opstået i naturen. De blev hængt ud som afsindige ”konspirationsteoretikere” og fjernet fra de sociale medier som Twitter og Facebook, der troligt har udbredt regeringernes påstande.

Skal vi nu regne med, at de tidligere officielle sandsigere beder om forladelse for deres landsskadelige handlinger og lover aldrig igen at undertrykke oplysninger, der strider mod den herskende klasses foretrukne ”narrativ”? Selvfølgelig ikke.

Hvornår står Mette Frederiksen frem og indrømmer grådkvalt, at vaccinationerne og mundbindene hverken forhindrede, at folk blev smittet eller smittede andre? Men at de derimod gav mange livsvarige skader. At det hele med andre ord var et dårligt skuespil opført af en bondefanger.

ANNONSE

Svaret er aldrig! I stedet er EU og Verdenssundhedsorganisationen beskæftiget med den næste ”pandemi”, som de kan bruge til yderligere at beskære frihedsrettighederne. Og sikre at herskerne aldrig kan væltes.

Velkommen til Frederiksen-land.

ANNONSE

Mest læst