Kopierede/fra hoften

Da jeg har skrevet om Nikki Haley, som netop har bekendtgjort sit kandidatur til den amerikanske præsidentpost, skylder jeg at tilføje, at flere iagttagere betragter hende som særdeles farlig for demokratiets fremtid.

Sagen er, at Haley i flere år har optrådt på listen over Klaus Schwabs “Young Global Leaders” – altså de lovende yngre politikere, som Mørkets Fyrste i Davos har trænet til at fremme World Economic Forums grandiose planer om en verdensregering, som skal bestyre et post-demokratisk og totalitært rædselsregimente.

Hvad skal vi mene om det? Både Elon Musk og Donald Trump har optrådt ved WEF-arragementer – uden at det synes at have mindsket deres indsats for ytringsfriheden og amerikanske arbejderes vilkår. “Amerika først”-politikken, som også Haley siger, at hun bekender sig til, er jo præcis det modsatte af Klaus Schwabs, tech-giganternes og Wall Streets planer om en afnationalisering og afdemokratisering af verden.

ANNONSE

Det er muligt, at Haley er noget ganske andet, end hvad hun giver sig ud for. Det gælder de fleste politikere, der som bekendt lover ét og gør det modsatte. Vi kender det jo også herhjemme.

Heldigvis er der stadig en vis grad af ytringsfrihed i USA, og hvis Nikki Haley har skeletter i skabet, skal Donald Trump nok finde dem.

 

 

ANNONSE

Mest læst

Dumhedens triumf