Nyt

Nyligt offentliggjorte data fra den amerikanske National Oceanic and Atmospheric Administration (NOAA) viser, at Jorden ikke er blevet varmere de seneste otte år og fem måneder. Dette til trods for, at der i perioden er blevet udledt mere end 450 milliarder tons CO2.

Det er nærliggende at drage den konklusion, at historien om den CO2-skabte opvarmning er falsk, som mange ansete klimaforskere har påpeget. Andre undersøgelser viser også, at der i 2022 var et næsten rekord-lavt antal orkaner – i modsætning til, hvad de ledende klimaprofeter har prædiket. Det vil imidlertid ikke få klimahysterikerne til at ændre kurs. For dem er ”klimaet” et middel til at sikre sig yderligere magt til at detailregulere borgernes liv fra vugge til grav, og regeringerne afgiver ikke frivilligt et redskab til ensretning.

Reuters har da også skyndt sig at forklare, at man ikke kan bruge de seneste tal til noget. I hvert fald er de ikke bevis for nogen tendens. Det har de seneste 50 års klimaforudsigelser heller ikke været, idet klimaet ikke har artet sig som forudsagt, men det er ikke noget, offentligheden hører om.

ANNONSE

Klimaprædikanterne vil aldrig indrømme, at CO2-historien er en skrøne. De vil blot forstærke rædselspropagandaen, for indtil nu er folk jo hoppet på den, og bortset fra covid har der aldrig været et bedre middel til at få has på friheden, som er magthavernes endemål.

https://pjmedia.com/news-and-politics/catherinesalgado/2023/02/04/hot-air-no-global-warming-for-eight-years-n1667955

ANNONSE