Kommentar

Det er Israel National News, der opfordrer os til at forestille os et Europa med tredive procent muslimer. Baggrunden er, at de har læst Birgithe Kosovics artikel i Politiken: ”Hvordan vil Danmark se ud, hvis en tredjedel er muslimer i store dele af landet? Her er et bud på en dystopisk fremtid”.

– Vi står ved en skillevej. Vi kan passivt se apartheid brede sig, eller vi kan føre en ærlig samtale om, hvordan samfundet vil ændre sig, når demokrater og muslimer skilles ad.
Spaltning af Europa

Efter blot et par linjer forstår vi, at dette er et opsigtsvækkende essay fra den mangedelte forfatter.

– Hvis man forstår alvoren i det her, bliver man bange for sig selv, når man siger det højt. Andre vil også være bange for dig. Indvandring fra ikke-vestlige lande splitter det nationale samfund i de engang homogene vesteuropæiske lande.

ANNONSE

Eliten kan fejre “mangfoldigheden” i festtaler og på restauranter, så længe de holder sig god afstand til den virkelige verden.

– Men integration er en utopisk drøm. Og det er ikke staten, der fører til splittelse og adskillelse, men en befolkning, der er tilbageholdende med “mangfoldighed”.
Advarsel til politikerne

Kosovic kommer fra det tidligere Jugoslavien, et land, der blev erobret af Det Osmanniske Rige i det 14. århundrede. Besættelsen varede i 500 år. Med andre ord ved romanforfatteren, hvad hun taler om.

– Tredive procent er den kritiske grænse for, hvornår samfundet bryder sammen. Hvis udviklingen ikke stopper, gør den det. Jeg sender en direkte advarsel til politikerne: Opdelingen mellem muslimer og ikke-muslimer kan blive fatal for vores land. Konflikter kan ikke undgås i et multikulturelt samfund.
– Civilisationernes chokerende møde

Israel National News er ikke nærige, når de beskriver “verdens lykkeligste land”:

– Danmark ligger nummer to i verden for lige indkomstfordeling, tredje på demokratiindekset, sjette for miljøkvalitet, syvende for velstand pr. borger og ottende for økonomisk frihed. Danmark smiler til dig fra alle statistikker. De tålmodige og glade mennesker svømmer i overflod, arbejder færre timer om året end noget andet menneske i verden, og deres velfærdssamfund fremholdes af mange som en global model.

Men i verdens lykkeligste land er over halvtreds procent af befolkningen af ​​ikke-europæisk oprindelse i 15 særligt udsatte områder. Områderne er præget af arbejdsløshed, kriminalitet, lav uddannelse og lav indkomst. 25 andre områder vil inden for en overskuelig fremtid ende på samme ghettoliste.

Modsat af islamiske lande

Danmark vil forhindre ghettodannelse ved at begrænse antallet af ikke-vestlige beboere i kvarterer med høj indvandrertæthed og sætter et loft på tredive procent. Formålet er at mindske risikoen for, at der opstår parallelle religiøse og kulturelle samfund.

– Men her er Danmark imod af islamiske lande. Saudi-Arabien har doneret 4,9 millioner danske kroner til at finansiere en moské på Nørrebro, “lille Arabien”. Den Store Moské i København har modtaget en donation på 30 millioner euro fra Qatar. Tyrkiet har finansieret 27 moskeer i Danmark. Ifølge en moskeundersøgelse var der 161 moskeer i 2017, en stigning fra 115 i 2006.
Kristendommen i sin sidste fase

Danmark udmærker sig også på sit eget religiøse område:

– Kristendommen er i sin sidste fase. 200 kirker lukker i løbet af de næste par år. I Danmark er ordet “Gud” noget af det mest pinlige, man kan sige. Du vil hellere gå nøgen rundt i byen end at tale om Gud.

Jøderne forsvinder også fra det danske samfund. Det jødiske samfund har mistet 25 procent af sine medlemmer alene i de sidste 15 år:

– Tilbageværende danske jøder i dag tager deres kippa af i områder som Nørrebro.
Bare en generation, og vi vil være der

Israel National News mener, at Europa som helhed kun er en generation væk fra det scenarie, Kosovic beskriver. Mange af de store byer er der allerede:

– I Bruxelles er islam den største religion, i Marseille er fyrre procent muslimer, i Birmingham tredive procent. Overalt i Belgien, Frankrig, England, Tyskland, Sverige har vi store semi-islamiserede byer. De gamle gader er kun et minde. I Danmarks tredjestørste by Odense rådede rektor jødiske elever til ikke at melde sig ind på hans skole…
Det næste niveau inkluderer våben

Når vi når et vist punkt, bliver kulturkonflikten væbnet:

– I ghettoerne er der opstået et alternativt voldsmonopol med egne love, domstole og politi baseret på sharia. Banderne, imamerne og klanlederne bestemmer der. Hvis du som udlænding kommer i kontakt med staten i staten, kan ingen beskytte dig. Nationalstaten har mistet sin dominans på de områder. Ingen ved, hvordan man stopper det. Ingen taler om, hvordan dette vil omforme samfundet. Enklaverne vokser. Det er en stille eksplosion. Og det sker frivilligt.
– Den herskende klasses selvmordsfatalisme

Israel National News konkluderer, at der ikke er noget alternativ til den herskende klasses suicidale fatalisme, men det danske folk har et andet syn på, hvad der politisk ukorrekt omtales som “befolkningsudskiftning”.

I 2019 viste en meningsmåling, at en lang række danskere er enige i synspunktet om, at muslimske immigranter skal forlade Danmark. Mere end hver fjerde dansker – 28 procent – ​​var enige i, at muslimske immigranter skulle sendes ud af landet. Dermed er de på linje med for eksempel en politiker som Rasmus Paludan fra Stram Kurs.

 

ANNONSE