Kommentar

Alle love om politisk tyngdekraft blev afskaffet ved det amerikanske midtvejsvalg. Den mest upopulære præsident i USA’s historie skulle overraskende få sit mandat fornyet af vælgerne, helt i modstrid med al erfaring. Man må gå ud fra, at vælgerne er idioter, der ikke kender deres eget bedste, i en tid, hvor amerikanerne skal vælge mellem at spise eller holde varmen, ”eat or heat”.

Hvis du tror på det, ved du kun lidt om, hvor dybt og alvorligt krisen i den amerikanske økonomi påvirker de lavere klasser.

Men den bekymringsløse elite triumferer. Den mener, at den har besejret Udyret selv, Donald Trump. De glæder sig for tidligt. 39 procent var overbevist om, at valget i 2020 var manipuleret.

Deres skepsis er ikke blevet mindre. Statistikken taler for sig selv.

Trump mistede 40 pladser i Repræsentanternes Hus i sit første midtvejsvalg.

Obama tabte 63

Clinton tabte 52

Reagan tabte 26

Carter tabte 15

Bidens resultat er dødt løb.

ENESTÅENDE nat for demensen 💙

— Mueller, She Wrote (@MuellerSheWrote) November 9, 2022

Medierne og demokraterne vil have os til at tro, at en præsident, der har kørt økonomien i sænk, har fået fornyet opbakning.

Tallene skriger valgfusk.

Kliken, der hersker i dagens USA, mener, at den har råd til hvad som helst.

Under pandemien indførte demokraterne forhåndsafstemning og brevstemmer ukritisk. Dette skaber uanede muligheder for svindel. Demokraterne er blevet en skruppelløs magtmaskine.

Under COVID-lockdowns ændrede amerikanske valg sig radikalt til tidlig stemmeafgivelse og afstemning pr. brev. De gjorde det på en vild række forskellige stat-for-stat måder. Tilføj arrangeret stemmeafgivelse og en påkrævet flertalsmargin til rodet, og resultatet er, at på en engang fejret valgdag bliver afstemning mere og mere irrelevant.

ANNONSE

Valgaften eksisterer heller ikke længere. Fintællinger optælles ikke i dagevis. Det er utåleligt for et moderne demokrati at vente og vente på alle mulige forskellige stemmesedler, både afgivet og optalt under radikalt anderledes og til tider tvivlsomme forhold.

Det, der blev indført som en nødsituation under pandemien, er blevet standardpraksis. Demokraterne ved at udnytte forvirringen til deres fordel. Når valget foregår over flere dage, er der talrige muligheder for snyd.

Da Biden stod frem og sagde, at vælgerne måtte forvente at der ville gå mange dage, før resultaterne var kendt, fik mange mistanke om, at det betød valgsvindel.

Demokraterne – med overvældende medie- og pengefordele – har mestret denne kunst med massiv og hidtil uset mulighed for tidlig afstemning, brevstemme- og hjemme afstemning. Inkarnerede republikanere regner med at kunne ophidse deres vælgere til at dukke op på valgdagen. Men det er langt lettere at finjustere og kontrollere brevstemmesedlerne end at “opnå stemmer.”

Amerika selv-segregerer til to nationer i krig med hinanden. Demokraterne er de mest aggressive. De respekterer ingen regler. Alt handler om magt.

Efterhånden som vælgerne selv vælger adresse af ideologiske grunde og den skadelige virkning af blå (=rød i Dk) staters regeringsførelse, graviteres landet til to modsatrettede nationer.

Man bør mærke sig at danske medier ivrigt følger den Demokratiske front der minder som den kommunistiske Enhedsfront i 30-erne, der banede vejen for nazisternes magtovertagelse. Det handler ikke om vanlig partiskhed, men en drejning af al nyhedsformidling til at passe ind i deres kram.

I realiteten er de blevet anti-demokratiske medier i tjeneste for et nyt oligarki.

ANNONSE

Mest læst

Et billede siger mere

Vor tids paria